Acil Yardım (Flash Bilen Arkadaslar)
-
Arkadaşlar,bu gün yeni bir yere başvurdum ve sanırım kabul edilecem :) tabi bunu becerebilirsem.Adamlar elime bir animasyon (Flash sandım ilkden,swf sandım ama .exe) birde müzik verdiler...Flash'ın üzerine müziği ekleyip,bir html sayfasında bunların görünmesi lazım.Bana imkansız gibi geldi,çünkü döküman .exe,.exe html sayfasında nasıl gösterilir onu halada çözebilmiş değilim...Müziği animasyona import etmek tamamda,animasyon .fla ya çevrilebilse!?!? onu beceremedim bir türlü,eğer yardım ederseniz %70-80 ihtimal maaşlı olarak çalışmaya başlayabilcem sanırsam :D Kendim yapmak için baya bi uğraştım,ama olmadı...Bu reklam maillerinde kullanılacak,html olarak düzenlerim ama dediğim gibi bu .swf olarak gösterilebilse bir!
Dökümanlar Aşağıda:
http://rapidshare.com/files/108774161/animasyon.rar.html
Kendim yapmak çok istedim,2 saat önce geldim kafayı yiyene kadarda uğraştım! en son çare aklıma tahribat geldi.
Yardımlarınızı bekliyorum..
Şimdiden sağolun... -
yahu yardım edecek yok mu :S çok lazım ve acil arkadaslar!
-
hocam exe fla ya cevrilirmi biliyom ama zor gir :S en iyisi sen bastan yap animasyonu zorda degilki zaten 3-5 yere link vercen o kadar
-
kardeşim doğru söledin öyle yapmak lazım,ama ya baştan yapsam bu kadarını yapamam ki ben :S offf! neyse sağol uğraşacaz..
-
Maillerde exe, swf vs.. gibi uzantılı dosya çalıştıramazsın. Ama sana tavsiyem, o animasyonu gif olarak kaydet ve böylece resim dosyası görüntülenir.
-
Msn'e Gel Yardımcı Olurum Benim Deneyeceğim Yöntem Biraz Uzun Ve Karışık...
-
yaptım beyler :) çok sağolun...
-
hocam nasıl yaptın o işi :S
bi açıklasana merak ettim :S
Toplam Hit: 1081 Toplam Mesaj: 8