folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Acil Yardım Hp Laptop Klavye Çalışmıyor

Acil Yardım Hp Laptop Klavye Çalışmıyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hallederi_55
    hallederi_55's avatar
    Erkek

Acil yardıma ihtiyacım var

Işıkları filan yanıyor ama klavye ölü.Bilgisayar chromeda saçmalayınca restart attım ve açıldığında çalışmadı.Laptop daha 8,9 aylık.Bios ekranınıda açamıyorum klavye tamamen ölü.

YAPTIKLARIM

Geri yükleme 10 gün öncesine

Bataryayı filan çıkarıp 1,2 dakika beklemek 

Aygıt yöneticisinde de bir sorun görünmüyor ama resimdeki başlatılamadı dikkatimi çekti

http://i.hizliresim.com/lzqyLJ.png 

ÖNEMLİ EKLEME: Amına soktuğum touchpad ve tuşlarıda bozuldu şimdi

Not:Ekran klavyesinde fareyle tıklaya tıklaya yazdım bu kadar yazıyı durum bu kadar vahim.Aslında mazoşistçe bi zevk veriyor ilginç

_ICEMAN_
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ManiakRhifat
    ManiakRhifat's avatar
    Erkek

pili ve adaptöptörü çıkartıp 1 dk açma tuşuna basılı tut,  sonra sadece adaptör ile çalıştır pc yi bir dene, genelde hp lerde bu yöntem ile sorunları çözebilirsin, olmaz ise bios güncellemesi yapabilirsin. Eğer yine bir şey olmaz ise 444 03 07 arayıp onarıma aldırabilirsin.

eğer bir domates ışık hızına ulaşırsa kendisi ışık olur. bu sebeple ampulü yakdığınızda yanınızdan geçenlerin ışık mı yoksa domates mi oldunu bilemezsiniz. eğer ışık diyorsanız ışıktır, domates diyorsanız domatezdir. buna röletivite deriz.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hallederi_55
    hallederi_55's avatar
    Erkek
    ManiakRhifat bunu yazdı

pili ve adaptöptörü çıkartıp 1 dk açma tuşuna basılı tut,  sonra sadece adaptör ile çalıştır pc yi bir dene, genelde hp lerde bu yöntem ile sorunları çözebilirsin, olmaz ise bios güncellemesi yapabilirsin. Eğer yine bir şey olmaz ise 444 03 07 arayıp onarıma aldırabilirsin.

Bu işe yaradı sağol hocam.

Ama ilk yaptım olmadı dün gece,bugün her şeyi çıkardım tekrar yaptım sonra açmadım batarya dışarda bıraktım aleti öyle kapalı vaziyette sonra yine geldim iki dakika daha basılı tuttum açma kapama düğmesine sonra bataryasız kabloyla açtım yine olmadı göt lalesi mouse'da ilk açıldığında iki cm oynadı dondu restart atıyim dedim restart attım bios ekranına geçicekmi bakıyım dedim klavye işledi tam sorun windows'ta heralde dedim restart attım olmazsa format atarım dedim ki windows'ta da tıkır tıkır çalışmaya başladı.

NOT: HP'ye sokiyim ilk defa bir laptopta statik elektrik birikmesinden böyle bir sorun oluştuğunu gördüm.

_ICEMAN_
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    plA
    plA's avatar
    Erkek

en kaliteli laptopa HP logosunu yapıştır laptop açılmayabilir başkan , kolay gelsin

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Marsel
    crafty
    crafty's avatar
    Erkek
    hallederi_55 bunu yazdı
    ManiakRhifat bunu yazdı

Bu işe yaradı sağol hocam.

Ama ilk yaptım olmadı dün gece,bugün her şeyi çıkardım tekrar yaptım sonra açmadım batarya dışarda bıraktım aleti öyle kapalı vaziyette sonra yine geldim iki dakika daha basılı tuttum açma kapama düğmesine sonra bataryasız kabloyla açtım yine olmadı göt lalesi mouse'da ilk açıldığında iki cm oynadı dondu restart atıyim dedim restart attım bios ekranına geçicekmi bakıyım dedim klavye işledi tam sorun windows'ta heralde dedim restart attım olmazsa format atarım dedim ki windows'ta da tıkır tıkır çalışmaya başladı.

NOT: HP'ye sokiyim ilk defa bir laptopta statik elektrik birikmesinden böyle bir sorun oluştuğunu gördüm.

bu daha iyi günlerin soğuk kış günlerinde hp her derde deva ama yazın öper :D iki üç haftaya bir söküp temizlemezsen ısı düşmüyor...

Kasnak yuvarlandı elek oldu, eski orospular melek oldu...
Toplam Hit: 1659 Toplam Mesaj: 5