Acil Yardım Hp Laptop Klavye Çalışmıyor
-
Acil yardıma ihtiyacım var
Işıkları filan yanıyor ama klavye ölü.Bilgisayar chromeda saçmalayınca restart attım ve açıldığında çalışmadı.Laptop daha 8,9 aylık.Bios ekranınıda açamıyorum klavye tamamen ölü.
YAPTIKLARIM
Geri yükleme 10 gün öncesine
Bataryayı filan çıkarıp 1,2 dakika beklemek
Aygıt yöneticisinde de bir sorun görünmüyor ama resimdeki başlatılamadı dikkatimi çekti
http://i.hizliresim.com/lzqyLJ.png
ÖNEMLİ EKLEME: Amına soktuğum touchpad ve tuşlarıda bozuldu şimdi
Not:Ekran klavyesinde fareyle tıklaya tıklaya yazdım bu kadar yazıyı durum bu kadar vahim.Aslında mazoşistçe bi zevk veriyor ilginç
-
pili ve adaptöptörü çıkartıp 1 dk açma tuşuna basılı tut, sonra sadece adaptör ile çalıştır pc yi bir dene, genelde hp lerde bu yöntem ile sorunları çözebilirsin, olmaz ise bios güncellemesi yapabilirsin. Eğer yine bir şey olmaz ise 444 03 07 arayıp onarıma aldırabilirsin.
-
ManiakRhifat bunu yazdı
pili ve adaptöptörü çıkartıp 1 dk açma tuşuna basılı tut, sonra sadece adaptör ile çalıştır pc yi bir dene, genelde hp lerde bu yöntem ile sorunları çözebilirsin, olmaz ise bios güncellemesi yapabilirsin. Eğer yine bir şey olmaz ise 444 03 07 arayıp onarıma aldırabilirsin.
Bu işe yaradı sağol hocam.
Ama ilk yaptım olmadı dün gece,bugün her şeyi çıkardım tekrar yaptım sonra açmadım batarya dışarda bıraktım aleti öyle kapalı vaziyette sonra yine geldim iki dakika daha basılı tuttum açma kapama düğmesine sonra bataryasız kabloyla açtım yine olmadı göt lalesi mouse'da ilk açıldığında iki cm oynadı dondu restart atıyim dedim restart attım bios ekranına geçicekmi bakıyım dedim klavye işledi tam sorun windows'ta heralde dedim restart attım olmazsa format atarım dedim ki windows'ta da tıkır tıkır çalışmaya başladı.
NOT: HP'ye sokiyim ilk defa bir laptopta statik elektrik birikmesinden böyle bir sorun oluştuğunu gördüm.
-
en kaliteli laptopa HP logosunu yapıştır laptop açılmayabilir başkan , kolay gelsin
-
hallederi_55 bunu yazdıManiakRhifat bunu yazdı
Bu işe yaradı sağol hocam.
Ama ilk yaptım olmadı dün gece,bugün her şeyi çıkardım tekrar yaptım sonra açmadım batarya dışarda bıraktım aleti öyle kapalı vaziyette sonra yine geldim iki dakika daha basılı tuttum açma kapama düğmesine sonra bataryasız kabloyla açtım yine olmadı göt lalesi mouse'da ilk açıldığında iki cm oynadı dondu restart atıyim dedim restart attım bios ekranına geçicekmi bakıyım dedim klavye işledi tam sorun windows'ta heralde dedim restart attım olmazsa format atarım dedim ki windows'ta da tıkır tıkır çalışmaya başladı.
NOT: HP'ye sokiyim ilk defa bir laptopta statik elektrik birikmesinden böyle bir sorun oluştuğunu gördüm.
bu daha iyi günlerin soğuk kış günlerinde hp her derde deva ama yazın öper :D iki üç haftaya bir söküp temizlemezsen ısı düşmüyor...