Acil Yardım Pc Kitleniyor
-
hocalar pc yi açıyorum 10 dak kullanımdan sonra kendini kitliyor. touchpad çalışıyor ama hiçbirşey yapamıyorum pencere açıp kapatamıyorum görev yöneticisini başlatamıyorum ne oldu sorun nedir 4 5 kere üst üste oldu deli edicek bu durum beni :S
-
formatı dene bence
-
format son çare hocam verileri kaybetmek istemiyorum d diskinde yeterli alanım yok :/ ne yapabilirim başka pc yi açıp temizlesem ? aşırı ısınmadan kaynaklı olabilitesi var mı ?
-
ısıyı kontrol ettinmi hocam?
-
güvenli modda açmayı dene oda olmuyorsa , rami sök tak oda mı olmadı, sistemi geri almayı deneyebilirsin vay aq oda mı olmadı bide ekran kartına bak , oda olmuyorsa xp cd bul onar , olmuyorsa çak format
-
pc win7 az önce aynısını gene yaptı dvd rom bozuk arktan external dvd yi alıp çakmam lazım oda yarın ısıyı kontrol ettim normal ama tozdan falaln mı diyorum acıp temizliyimmi ki hacılar bilemedim 10 dak 1 sinir ediyo kırcam yaw :@
-
güvenli modda bi başlat. gene olursa tarat dicem ama 10dk nasıl taratcan. live cd bul ya da usb den başlat bi tarat öyle.
-
bamboocha bunu yazdı:
-----------------------------pc win7 az önce aynısını gene yaptı dvd rom bozuk arktan external dvd yi alıp çakmam lazım oda yarın ısıyı kontrol ettim normal ama tozdan falaln mı diyorum acıp temizliyimmi ki hacılar bilemedim 10 dak 1 sinir ediyo kırcam yaw :@
-----------------------------aynı olay gelmişti başıma benim sorun ram kaynaklıydı
yine de bi temizliği dene ısıya bak
format şansını denemek istiyorsan flashtan kur win7 zaten 10-15 dk sürüyor toplam gidip dvd filan arama
-
bugun pc yı accam bakalım sorun nedır ne degıldır sımdı abımın laptoptayım kendımınınkını accam bakalım nesı warmıs bnm laptobun
-
Sağlam 1 power subly al önce onda dene eğer hala kitlenme meydana geliyorsa bilki sorun ram'dadir.