Acil Yardım Vista

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZeroCooL
    ZeroCooL's avatar
    Erkek

Lan a.q vista ultimate kurdum a.q işletim sistemi normal cd okumuyor illa dvd olucak tamam ona eyvallah da pcnın surucu cdleri normal cd dvd degil sesi nasıl yukleyecem bilmiyorum saten bunalıma girdim a.q lutfen bana bu ultimatin normal cd okuması icin gerekli olan yolu gosterin murid kardeşlerim benim acil yardım bekliyorum..

Yaşam ve Ölüm arasındaki ince çizgide alırken nefes bazen mutlu bazen mutsuz herkes...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blue_moon
    Blue_moon's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

hoca normalde okuması lazım ben de ultimate kullanıyorum bende okuyor samsung dvd rw sen okumadığına eminmisin normal bi dvd rw standart cd leri de okur dvd olmayanları yani. anakart ekran kartı cd lerini okuyana kadar dene yapacak bişiey yok eğer dvd rw bozuk olsaydı dvd cd lerini de okumazdı zaten

Mülk Allahındır, Adalet Mülkün Temelidir (Hz.Ömer)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZeroCooL
    ZeroCooL's avatar
    Erkek
    aqa dvd cd calısıyo ama normal cd de tepkime bile vermiyo surucu..benim dvd rw de samsung

Yaşam ve Ölüm arasındaki ince çizgide alırken nefes bazen mutlu bazen mutsuz herkes...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blue_moon
    Blue_moon's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

cd rom veya cd rw varmı sende dvd nin haricinde ?

eğer yoksa dvd den ayar yapman gerekebilir donanımı devre dışı bırakıp tekrar tanıtmak gerekebilir

aygıt yöneticisinden bi bak bakalım dvd rw ile ilgili bir sorun görünüyormu

eğer çözülmezse BIOS ekranından bir bak donanımlarına default yap format atmadan önceki haline döndür

normalde okuması lazım ilk defa görüyorum dvd nin normal cd leri okumadığını :|

sen yeniden yüklemeyi dene dvd yi belki öyle çözülebilir :|

Mülk Allahındır, Adalet Mülkün Temelidir (Hz.Ömer)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    narkozMRT
    narkozMRT's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    cd okuyucunda bi poble vadı belki kardeş

Ne Olursan Ol Beni Bul ; https://www.facebook.com/izmirliyimmm
Toplam Hit: 861 Toplam Mesaj: 5