Acilen Çözmeliyim 3G Sorunu
-
müridler sabaha yetiştirmem gereken bi laptop var sorun şu.
avea nın 3g mobil modemi takılı laptop ta.servis sağlayıcı tabiki ttnet.bikaç gün önceye kadar internete girilebiliyormuş.daha sonra bağlan denildiğinde şu hata çıkmış.bayadır uraşıyorum çözüm bulamadım.modemi başka pc de deneme şansımda yok.bağlan dediğimde aldığım hata ise şu;
"uzak bilgisayara bağlantı kurulamadı.bu yüzden bu bağlantı için kullanılan bağlantı noktası kapatılacak.ayrıntılı yardım için daha fazla bilgiyi tıklayın veya bu hata numarasıyla yardım ve destek merkezinde arama yapın."daha sonra ie hata 619 diyor.ve ie benzer bir hata mesajı veriyor.
ayrıca mobil modem takıldığında açılan ufak bir program var.ufak simgeler dikkatimi çekti.birisini üzerine geldiğimde veri bağlantısı kurulamadı yazıyor.
-
Hocam ben Avea CC de çalışıyorum bugün paso bu şikayet geldi..genel problem bu sanırım .. hangi ilde ikamet ediyorsun ? ayrıca ödenmemiş borcun olduğundan eminmisin ? 3 gün sonra bağlantın kısıtlanıyorda eğer son ödeme tarihini geçirdiysen :)
-
driver ve gerekli programlar kurulumu ? Birde çekmiyor olmasın... Çekmediği için bağlantı kuramıyor olabilir.. Biraz daha açık alanda dene derim..
-
Lemuria bunu yazdı:
-----------------------------
Hocam ben Avea CC de çalışıyorum bugün paso bu şikayet geldi..genel problem bu sanırım .. hangi ilde ikamet ediyorsun ? ayrıca ödenmemiş borcun olduğundan eminmisin ? 3 gün sonra bağlantın kısıtlanıyorda eğer son ödeme tarihini geçirdiysen :)
-----------------------------hacı laptop benim değil bilemiyorum.borcu olduğunuda sanmıyorum.ben ankaradayım.genel problem olma ihtimali var çünkü dediğine göre hiçbir ayarı felan değiştirmemiş.bikaçgün önceye kadar bağlanıyormuş.sonra bağlanmamaya başlamış.inş. genel bi problemdirde uraşıp durmam.
-
karamel bunu yazdı:
-----------------------------
driver ve gerekli programlar kurulumu ? Birde çekmiyor olmasın... Çekmediği için bağlantı kuramıyor olabilir.. Biraz daha açık alanda dene derim..
-----------------------------driver felan yok hacı.tak çalıştır oluyo bunlar.ayrıcada çekiyor.problem başka biyerde.