folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Acilen Satılık 250 GB Toshiba Codegen Harddisk

Acilen Satılık 250 GB Toshiba Codegen Harddisk

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    th317
    th317's avatar
    Erkek
    arkadaşlar okul harcımı yatırmak için harddiskimi içindeki müzik, film (kırmızı ve mavi), program setupları arşiviyle beraber satıyorum. fiyatı pazarlıksız 100 ytl dediğim gibi harcımı yatırcam 100liraya ihtiyacım var o yüzden pazarlık edemiyorum gönül isterdiki daha ucuza vereyim ama malesef. bu arada cihaz sıfır gibidir kullanılmamış gibidir ama kullanılmıştır :D 2 tane USB kablosu ve koruyucu kılıfıda hediye ediyorum. ilgilenenler konuya post yazabilir veya PM atabilirler. şimdiden teşekkürler.

Duyuyor musun yeğen??? Suyun sesini duyuyor musun?? Yapamam diyordun. Gücün yetmez sanıyordun... Anlarlar, yaptırmazlar, bir daha yenerler diye korkuyordun. İmkansız diyordun... Ama suyun sesini duyor musun yeğen?? Deniz sonunda yarıldı; bize sadece içinden yürümek kaldı......
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    th317
    th317's avatar
    Erkek
    beyler hadi biri ilgilensin be ya :D acil nakit lazım :(

Duyuyor musun yeğen??? Suyun sesini duyuyor musun?? Yapamam diyordun. Gücün yetmez sanıyordun... Anlarlar, yaptırmazlar, bir daha yenerler diye korkuyordun. İmkansız diyordun... Ama suyun sesini duyor musun yeğen?? Deniz sonunda yarıldı; bize sadece içinden yürümek kaldı......
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LNAU
    LNAU's avatar
    Erkek

Taşinabilirmi Usb filan yazmışsında Hacı?

+ Pahalı  diilmi 2.el sahibinden.com a  bakabılırsın piyasasına 500 gb taşinabılır  garantı  süresi Dolmamış 110 Lira :)

Baltalamak  gibi olmasın  alacam  bende ama 250gb az bana 500gb  veya 1tb lazım...

Bu  arada İnş okul harcını  yatırabılırsın...

Yakında Güncelenecektır...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    th317
    th317's avatar
    Erkek
    hacı içinde çok sağlam arşiw war ya müzik film fln imdb deki ilk 100 film war kafadan, ayrıca müziklerde sağlam. bu arada paraya ihtiyacım oldugu için satıyorum. yoksa asla wermem zaten.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    snnyk
    snnyk's avatar
    Erkek
    arşivini sil istemez 50 papel verem :)

snnyk.com - code is poetry all that i know...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    th317
    th317's avatar
    Erkek
    hacı pazarlık yok :D

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    snnyk
    snnyk's avatar
    Erkek

th317 bunu yazdı:
    -----------------------------
    hacı pazarlık yok :D
    -----------------------------

ok

snnyk.com - code is poetry all that i know...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    th317
    th317's avatar
    Erkek
    kusura bakma hacı, senden aldıgımı bankaya wercem direk :( :( :(

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    bu fiyata burda satamazsın başka yerde satarsan bilmem :) taşınabilirlerin fiyatları düştü siz zamanında pahalıya almış olabilirsiniz :) ben alacamda 250 gb a 100 lirada vermem :)

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

hocam ben 0 aldım 100 liraya :| verbatim.

bu fiyata satman çok zor. çünkü iyice piyasası düşüyo bu aletlerin.

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
Toplam Hit: 1410 Toplam Mesaj: 10