Acilen Yardıma İhtiyacım Var.Donanım Ve Excel Hakkında
-
1.sorum
pc'yi yeni aldık.fakat ram 512 miymiş.ama bilgisayarım da 256 görünüyor.satan adam bios'a reset atarsan düzelir dedi.biosa reset atmaktan kastı sanırım bios pilini çıkarıp yine takmak.bunun yerine pc'nin donanım özelliklerini(donanımların ısılarını vs..)gösteren bir program vardı onu kullansam olurmu?şayet olur yada olmazsa bu yada buna benzer programın ismini yazarmısınız?
bide netden office yükledim.fakat ingilizceymiş.türkçeleştirmek için ne yapacağım.bir dosya ismi felan yazıyordu oraya listedeki turkishin yanındaki şeyi yazacaktım ama.o dosya yoktu pcde başka nasıl türkçeleştiririm. -
biosu o ısı hedelerini gösteren programla resetleyemezsin
ya bios entegresinin yakınlarında ki reset jumper ini kullanarak yada pc yi fişden çekip pili çıkartım kutupları kısa devre ederek resetleyebilirsin
pili çıkartmak daha kolay kocam pil gözünün önünde
bence bide ram i sök bak tek 512 mi çift 256 mı?
tekse 256 mı kaktırmışlar sana diye
office nassı tr oluyo bilmiom ama tr olan bi versionunu indirmeni tavsiye ederim (eğer kota yoksa) öteki türlü ver 2 milyon git al cd sini
selam ve dua ile (F)::P:D
-
amelenni dediklri gibi olay, ayrıca bios reset ile alakası yok sanırım onun yerine update yapmayı dene..
türkçe olması için lang dosyaları olması gerek,bu da manuel olarak olmaz, türkçe office yüklemen gerek -
Amele;kocam yazmıssın: ) arada j harfı varhadı h yı tutturamadın j kırıldı sımdı onu atlayıp k ye gıtıssın: )))
Hoca bak şimdi acıyorsun kasayı bios pilini çıkararak ama çıkar takla resetlenmez.önce fişi çek prizden, sonra o pili çıkar,sonrada sonrada iletken bir şeyle o pili çıkardığın yerdeki -,+ kutupları birlştir(kısadevre).Bios resetlenir iki üç dakika sonra pili tak ,fişi tak, pc yi aç olmazsa biostan senin ramin marka ve özelliklerini nasıl tanıyo diye bir kontrol et ve anakartin markası ne onu da yaz.resmi sitesinden bios güncellemen gerekebilir. -
kocaman yazcaktı sonra vazgeçtim koca yazdım "m" ye de ööle yalnışlıkla basmışım
Toplam Hit: 847 Toplam Mesaj: 5