Acilinden Golden Retriever Arıyorum.
-
-
bi arkadaşım doğumgününde arkadaşına tavşan hediye etti. kız bakamam dedi. sevindim ayağına yattı ama tavşan sonuçta bize kaldı. 1-2 ay içinde öldü hayvancağız. özellikle hayvan alırken karşınızdaki çok sevse de sormadan alıp vermeyin. hayvana yazık. oyuncak değil ki bu.
-
Prometheus bunu yazdı:
-----------------------------
bi arkadaşım doğumgününde arkadaşına tavşan hediye etti. kız bakamam dedi. sevindim ayağına yattı ama tavşan sonuçta bize kaldı. 1-2 ay içinde öldü hayvancağız. özellikle hayvan alırken karşınızdaki çok sevse de sormadan alıp vermeyin. hayvana yazık. oyuncak değil ki bu.
-----------------------------Kız arkadaşım inanılmaz derecede istiyor. Bende sürpriz olsun diye annesiyle anlaştım.
Köpek almicaz diyip dogum gününde getiricez. Ama Bulabilirsek tabi :/
-
eyvallah :S öyleyse sıkıntı yok
ben bilmiyorum ama hayvan barınaklarında bulma şansın var sanıyorum
öncelikle oralara bir bak yine de umarım buradan çıkar
-
Prometheus bunu yazdı:
eyvallah :S öyleyse sıkıntı yok
ben bilmiyorum ama hayvan barınaklarında bulma şansın var sanıyorum
öncelikle oralara bir bak yine de umarım buradan çıkar
-----------------------------Hacı kötü olan internette yavru satışları 400-500'den aşşağı düşmüyor.
Belki bakamayan birine vermek isteyen vardır diye düşündüm :/
-
pm ıle msn adresını at bana
-
hipokondriyak bunu yazdı:
pm ıle msn adresını at bana
-----------------------------Yolladım hacı 5 dk'a giriyorum msn'e.
-
benimde sevgilime almam lazım müridler varmı elinde yavru olan aynı cinse benimkide deliriyor bide şehir dışından nasıl gelir kargosu filan varmıdır eğer yoksa kayseri içi olursa çok iyi olur
-
varsa elinde olan banada lazım yardımcı olabilicek varsa çok makule geçer para durumunda sıkıntılıyım yoksa alıcamda
-
http://www.minikpati.com dan istediğiniz türlere bakabilirsiniz hem barınaklara erişim imkanı hemde bakamayacak durumda olan sahiplere erişim imkanı olan bir site fakat lütfen onlarında birer canlı olduğunu ve sevgiye muhtaç olduklarını unutmayalim.