Acill Şöle Bi Proğram Lazım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mx0TBT
    Mx0TBT's avatar
    Erkek

benim 100 tane .win uzantılı uzantısı önemli diil bunların hepsinin içinde xxx adlı kelime var bunu yyy yapmak isityorum ama bu 100 tanesini notepad la acıp yapmak cok zor oluyo bunu otamatik yapabilen bi proğram varmı olması lazım ama bulamıyorum  yani bunların hepsi de başka klasörlerde bu dosyaları arayıp bulcak sonra bunların içinde xxx i bulcak onları yyy yapcak save licek  cok şeyy isitiyorum ama napim 

Ölümlü dünya. Yasin 38. Ayet
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hacktorx
    hacktorx's avatar
    Erkek

dosyanın içine girip ordaki kelimeleri bulup değiştirebilen duymadım dostum.

dosyanın içine sen girersin ve orda çalışmayı başlatabilirsin. ama sen şu klasörün içindeki dosyalar diye gösterebileceğin bi program var mı ki:/

zaten aksi halde wordde bile yapabilirsin bul değiştir işlemini.. hepsini değiştirirsin office özelliği zaten.. bende bi rename master diye bi program var böyle bişeyeler yapıodu sanırım. ben gene linkini verim sana bi bak işine yararsa. iyi bilmiyorum programın çalışma şeklini.

http://rapidshare.com/files/179334018/Rename_Master_2.7.4__FULL_TESTED_.rar.html

artık hiçkimse beni yaşamıyor!! aşklarımı büyük kemanlarla çizdiler...içime belalar doğuyor.. yüzün parmaklarımın arasından kayıp yokoluyor...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gokcan
    gokcan's avatar
    Erkek
    yanlış hatırlamıyorsam bole bir programı Rene şeyhimizden istemişti ki eger olsa istemezdi dimi :S
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mx0TBT
    Mx0TBT's avatar
    Erkek
    Rename_Master dosyaları toplu ismini deişitiri yo benim istedim içerinin ismini deiştirmesi illa olması lazım böle bi proğramın up

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Notepad++ programını indiriyorsun,

dosyaların hepsini ctrl+a ile seçiyorsun, sonra notepad++ ın içine sürüklüyorsun, sonra Ctrl+h tuşuna basıyorsun, bütün belgelerde değiştir diosun  neyi xxx neyle yyy yapıyorsun bitti...

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tLG
    tLG's avatar
    Erkek

sana editplus'u öneririm, kurduktan sonra tüm dosyalara sağ tıkla Editplus 3'ü seç.

açıldıktan sonra CTRL H'ye bas. XXX'i find what kısmına yaz...

YYY yi bi altına yaz.

All open files'ı seç (tüm dosyalarda yapacak değiştirme işlemini) Replace all de arkana yaslan bitmesini bekle:D

bittikten sonra File > Save all de kaydetsin...

çooooooooook önemli bir notum var. bu program ve diğerleri farketmes işlem yapacağın dosya txt dsyası ise işe yarar...

Aski halde DOC,PDF, RFT gibi kodlanmış dosyalarda bu işlemi sadece kendi editörüyle yapabilirsin...

nahanda pro:

http://rapidshare.com/files/179366389/EditPlus_3.zip

program full sürümdür 

"Geri geri çıkarken, biiip biiip sesi çıkaran araçların seslerini zil sesi yapmayı sevenlerin buluşma noktası" diye bi grup açsam katılır mısın lan feysbuk"ta?
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistzombie
    pesimistzombie's avatar
    Erkek
    Advanced Find and Replace tam senlik. gogıldan bulabilirsin. notepad ile açılabilen her türlü dosyada istediğin gibi değişiklik yapar. çok fonksiyonludur.

:|
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mx0TBT
    Mx0TBT's avatar
    Erkek
    hepinize cok tesekürler

Toplam Hit: 1872 Toplam Mesaj: 8