Acill Yardım .....

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    azizsenel55
    azizsenel55's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    beyler bi kız va rbizim mahallede o kızı görünce elim ayağıma dolanıyo ne yapcağımı bilmiyorum kızla tam konuşcam cesaretimi topluyom ya redderese diyom bilmiyom ne yapcam daha önce hiç konuşmadık tüm tavsiyeelerinizi beklşiyorum help me

Bir gün HERKES FENERBAHÇELİ OLACAK...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mAdmAn
    mAdmAn's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    abi ilk onc sn yada mesaj yoluyla konuş daha rahat olursun mesela de aşk hayatı nasıl gidio falan kızın snn hakkında ne duşunduunu anlamışolursun sonra eğer umut varsa çık karşısına sole.

msn veya tlf bimiosan

direk kıza şakayla karışık sor nasılsın çıktığın bri varmı falan onun yanındayken diğer kızları kotule onu çok sev bunu ona hissettir ama asla seni seviorum deme.

ayrıca kızın burcunu ve kendi burcunu yazarsan nasıl konuşçaınıda solerim:d

barnak bassam?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    azizsenel55
    azizsenel55's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    helal sana madman

Bir gün HERKES FENERBAHÇELİ OLACAK...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PeTaL
    PeTaL's avatar
    Dişi
    cıktıgın biri varmı sorusunu duyan hatun kişi direk ustune alınır cıkmak istio falan die eger belli etmeden agzını aramaya calısım diosan etrafından bilgi almaya calıs derim=) ama bu kadar oyunlara gerek yok cek kızı karsına samimi ol senden hoslanıorum hatun kişi birlikte pembe bi sayfa acalım ask mesk gonul işlerine karısalım de kabul etmezsede etmez en azından nolcak nolcak die dusunmemiş olursun

rüyaları gerceklestirmenin en guzel yolu uyanmaktır
Toplam Hit: 694 Toplam Mesaj: 4