Acılmayan Bilgisayar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ersekmen
    Ersekmen's avatar
    Erkek

Merhaba hocalar  evdeki bilgisayarım birgün acilmama başlamış biraz kurcaladim ram i takınca elektrik geliyor işlemci açılıyor 4 saniye sonra kapatıyor kendisini rami cikartigim zamanda açılıyor fakat ekran görüntüsü gelmiyor. Konuya yardımcı olucak biri varsa cok sevinirim nabmam lazim sıkıntısı nedir gibi şimdiden teşekkür ettim.

Nasıl anlatsam, inandığın her şeye inanmıyorum. Biliyor musun bir gün gerçekten gideceğim. Neresi onu bilmiyorum. Kuş ölür , sen uçuşu hatırla ...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AnaMuhalefet
    AnaMuhalefet's avatar
    Erkek

Güç kaynağı ve ya anakartta arıza olabilir.

Minumum parçalarla çalıştır, gereksiz parçaları sök.

Bağlantıların hepsini sök, sonra tekrar yap, mümkünse başka bir bilgisayar bularak dene hangisi çalışıyor hangisi çalışmıyor diye kontrol etmiş olursun.

Ramsiz tabiki bilgisayar çalışmaz :P

AnaMuhalefet tarafından 26/Eki/13 18:26 tarihinde düzenlenmiştir

Bir işi: " BİLMEYEN " ELEŞTİRİR, " AZ BİLEN " AKIL VERİR, " YAPAMAYAN " ÇAMUR ATAR, " BİLEN " YAPAR.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    birgaripaskbestesi
    birgaripaskbestesi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Ersekmen bunu yazdı

Merhaba hocalar  evdeki bilgisayarım birgün acilmama başlamış biraz kurcaladim ram i takınca elektrik geliyor işlemci açılıyor 4 saniye sonra kapatıyor kendisini rami cikartigim zamanda açılıyor fakat ekran görüntüsü gelmiyor. Konuya yardımcı olucak biri varsa cok sevinirim nabmam lazim sıkıntısı nedir gibi şimdiden teşekkür ettim.

muhtemeldirki ana kartında arıza var. power ve reset siviçlerini sök temizle tekrar tak. rami çıkarttığında dıt dıt diye ses gelir kasadan

muhtemelen ramlarin sağlam.

gariplikten arta kalan zamanların yüksündürdüğü bir yalnızlık benimkisi... http://www.gezgin.web.tr
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ersekmen
    Ersekmen's avatar
    Erkek

Hocam Pcde.  Çalışan ekipmanları söylüyorum anakart ram işlemci hardisk  guckaynagi 2 kabloyu birbirine carpisrirarak acciyorum 

Nasıl anlatsam, inandığın her şeye inanmıyorum. Biliyor musun bir gün gerçekten gideceğim. Neresi onu bilmiyorum. Kuş ölür , sen uçuşu hatırla ...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    birgaripaskbestesi
    birgaripaskbestesi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Ersekmen bunu yazdı

Hocam Pcde.  Çalışan ekipmanları söylüyorum anakart ram işlemci hardisk  guckaynagi 2 kabloyu birbirine carpisrirarak acciyorum 

hdd yi sök öyle çalıştır

gariplikten arta kalan zamanların yüksündürdüğü bir yalnızlık benimkisi... http://www.gezgin.web.tr
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ersekmen
    Ersekmen's avatar
    Erkek
    birgaripaskbestesi bunu yazdı
    Ersekmen bunu yazdı

hdd yi sök öyle çalıştır

çok tatli 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Efendi
    Efendi's avatar
    Erkek
    Ersekmen bunu yazdı
    birgaripaskbestesi bunu yazdı
    Ersekmen bunu yazdı

hdd yi sök öyle çalıştır

çok tatli 

Katılıyorum :)

Harabat ehlini hor görme Zakir, defineye malik viraneler var...
Toplam Hit: 780 Toplam Mesaj: 7