Acılmayan Bilgisayar
-
Merhaba hocalar evdeki bilgisayarım birgün acilmama başlamış biraz kurcaladim ram i takınca elektrik geliyor işlemci açılıyor 4 saniye sonra kapatıyor kendisini rami cikartigim zamanda açılıyor fakat ekran görüntüsü gelmiyor. Konuya yardımcı olucak biri varsa cok sevinirim nabmam lazim sıkıntısı nedir gibi şimdiden teşekkür ettim.
-
Güç kaynağı ve ya anakartta arıza olabilir.
Minumum parçalarla çalıştır, gereksiz parçaları sök.
Bağlantıların hepsini sök, sonra tekrar yap, mümkünse başka bir bilgisayar bularak dene hangisi çalışıyor hangisi çalışmıyor diye kontrol etmiş olursun.
Ramsiz tabiki bilgisayar çalışmaz :P
AnaMuhalefet tarafından 26/Eki/13 18:26 tarihinde düzenlenmiştir -
Ersekmen bunu yazdı
Merhaba hocalar evdeki bilgisayarım birgün acilmama başlamış biraz kurcaladim ram i takınca elektrik geliyor işlemci açılıyor 4 saniye sonra kapatıyor kendisini rami cikartigim zamanda açılıyor fakat ekran görüntüsü gelmiyor. Konuya yardımcı olucak biri varsa cok sevinirim nabmam lazim sıkıntısı nedir gibi şimdiden teşekkür ettim.
muhtemeldirki ana kartında arıza var. power ve reset siviçlerini sök temizle tekrar tak. rami çıkarttığında dıt dıt diye ses gelir kasadan
muhtemelen ramlarin sağlam.
-
Hocam Pcde. Çalışan ekipmanları söylüyorum anakart ram işlemci hardisk guckaynagi 2 kabloyu birbirine carpisrirarak acciyorum
-
Ersekmen bunu yazdı
Hocam Pcde. Çalışan ekipmanları söylüyorum anakart ram işlemci hardisk guckaynagi 2 kabloyu birbirine carpisrirarak acciyorum
hdd yi sök öyle çalıştır
-
birgaripaskbestesi bunu yazdıErsekmen bunu yazdı
hdd yi sök öyle çalıştır
çok tatli
-
Ersekmen bunu yazdıbirgaripaskbestesi bunu yazdıErsekmen bunu yazdı
hdd yi sök öyle çalıştır
çok tatli
Katılıyorum :)