Acrobat Reader Da Döküman Nasıl Hazırlanır?
-
acrobat reader a döküman (rdf uzantılı) hazırlamam gerekiyor bu dökümanı nerde yazmam gerekli? nasıl yapılıyor?cevaplar için şimdiden teşekkur ederim
-
open office kur pcne hem word excel point falan olur hemed wordde yazdıklarını pdf dahil birçok formatta kaydedebilirsin...ms office den çok daha iyi ve beleş....ancak ram ın 256 dan azsa biraz kasabilir.
-
ya arkadaşlar madem böle bi konu açılmıs ben de bişi sorayım. Ben muhasebe burosunda çalışıyorum.. .netten bazı evrakları indiriyoruz doldurmak için pfd veriyo.. bunun üzerine yazıları yazamadım. bunu nasıl yaparız.. daha doğrusu pfd indirdiğimiz bi yazıyı nasıl değiştiririz ...
-
-
iSTaN_BuLL bunu yazdı:
ya arkadaşlar madem böle bi konu açılmıs ben de bişi sorayım. Ben muhasebe burosunda çalışıyorum.. .netten bazı evrakları indiriyoruz doldurmak için pfd veriyo.. bunun üzerine yazıları yazamadım. bunu nasıl yaparız.. daha doğrusu pfd indirdiğimiz bi yazıyı nasıl değiştiririz ...
http://www.download.com/Foxit-PDF-Editor/3000-6675_4-10352113.html?tag=lst-0-6buda snn işini görür...
-
eyvallah arkadasım saollasın
-
eywallah arkadaşlar saolun bir dersendan daha geçmenin mutluğu içindeyim yaşasın tahribat
-
arkadaşlar bi başka yolunu buldum (daha doğrusu program buldum) rdf converter diye program 4mb civarında hem rdf ye hem doc ceviriyor
Toplam Hit: 2538 Toplam Mesaj: 8