folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Acronis True İmage Hangi Sürümünü Önerirsiniz

Acronis True İmage Hangi Sürümünü Önerirsiniz

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Explosive
    Explosive's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Merhaba arkadaşlar win7 ve xp kullanıyorum xp deyken 10. sürümünü kullanıyodum sade ve güzeldi bu gün 2011 sürümünü indirdim hiç beyenmedim çok süslü yapmışlar  :S  hangi sürümünü kullanayım yada acronis kadar sağlam hangi programwar basit kullanımlı

edit : acronis 2011 ile aldıgım yedekde problemde yaşadım bu arada onuda yazayım 2011 sürümünden sogudum  ghost kullanayım diyorum oda bi garip birşey :D

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    31 yaşında emekli
    ajan1111
    ajan1111's avatar
    Erkek

ben hep 9 u kullanıyodum ama yeğenler pc halletmiş hiç açamadım. imaj geri atamadım. başka pcde araştırırken bunu buldum.

Acronis TrueImage Home 11 Bootable Cd ile programa gerek kalmadan sadece cd ile bilgisayarınızın yedeğini alabilir veya yedeği bilgisayarınıza aktarabilirsiniz.artık format atmanız 5 dk'nızı bile almıycak. Program kurma cd key girme derdi yok Linkten indirdiğiniz .iso dosyasını nero benzeri programlarla cd'ye yazın ve bilgisayar başlarken cd ile boot edin artık Acronis emrinizde. Ayrıca yeni çıkan chipsetlerle tamamen uyumlu. Hiç bir sorun yaşamadan yedeğinizi alabilir veya yükleyebilirsiniz. Formatsız günler Acronis%20TrueImage%20Home%2011%20Bootable%20Cd%20%28Full%20Version%29 Acronis%20TrueImage%20Home%2011%20Bootable%20Cd%20%28Full%20Version%29 Acronis%20TrueImage%20Home%2011%20Bootable%20Cd%20%28Full%20Version%29

DOWNLOAD : ttp://rapidshare.com/files/79216761/AcronisMedia_11.iso

denedim gayet güzel kullanışlı ve sade. bunu cd ye yazdırıyon. boot cd olarak kullanıyon. kendi sisteminde açtığı için imaj alırken veya imajı geri atarken gayet hızlı çalışıyo. öle serial filan şeyside yok. işini görür bu heralde

Kayalardan kayarım yoktur benim ayarım (;
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Explosive
    Explosive's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

sisteme acronisi kurrup alınan yedekle bununla alınan yedek arasında fark olurmu acaba? 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    31 yaşında emekli
    ajan1111
    ajan1111's avatar
    Erkek

Explosive bunu yazdı:
    -----------------------------

sisteme acronisi kurrup alınan yedekle bununla alınan yedek arasında fark olurmu acaba? 

sanmam. sonuçta aynı program. bu bootable olark kullanılıyo. ben 9 la aldığım imajı bununla geri yükledim sorunsuz çalışıyo

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Explosive
    Explosive's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

ajan1111 bunu yazdı:

Explosive bunu yazdı:

sanmam. sonuçta aynı program. bu bootable olark kullanılıyo. ben 9 la aldığım imajı bununla geri yükledim sorunsuz çalışıyo

indirmeye aldım bootcd i  ghosta nediyorsun iyimidir ?

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hackworm
    hackworm's avatar
    Erkek

2011 gayet iyi

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek

peki vista 7 uyumu filan nasıl

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Martech
    Martech's avatar
    Erkek

enterprise

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zamazingo
    zamazingo's avatar
    Erkek

Xp de 7 seven da vistada 11 tavsiyem

Yol Güzeldir.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    31 yaşında emekli
    ajan1111
    ajan1111's avatar
    Erkek

ghosta güvenim yok. tecrübelerim böle diyo (:

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    7714714
    7714714's avatar
    Erkek

ajan1111 bunu yazdı:

ben hep 9 u kullanıyodum ama yeğenler pc halletmiş hiç açamadım. imaj geri atamadım. başka pcde araştırırken bunu buldum.

Acronis TrueImage Home 11 Bootable Cd ile programa gerek kalmadan sadece cd ile bilgisayarınızın yedeğini alabilir veya yedeği bilgisayarınıza aktarabilirsiniz.artık format atmanız 5 dk'nızı bile almıycak. Program kurma cd key girme derdi yok Linkten indirdiğiniz .iso dosyasını nero benzeri programlarla cd'ye yazın ve bilgisayar başlarken cd ile boot edin artık Acronis emrinizde. Ayrıca yeni çıkan chipsetlerle tamamen uyumlu. Hiç bir sorun yaşamadan yedeğinizi alabilir veya yükleyebilirsiniz. Formatsız günler Acronis%20TrueImage%20Home%2011%20Bootable%20Cd%20%28Full%20Version%29 Acronis%20TrueImage%20Home%2011%20Bootable%20Cd%20%28Full%20Version%29 Acronis%20TrueImage%20Home%2011%20Bootable%20Cd%20%28Full%20Version%29

DOWNLOAD : ttp://rapidshare.com/files/79216761/AcronisMedia_11.iso

denedim gayet güzel kullanışlı ve sade. bunu cd ye yazdırıyon. boot cd olarak kullanıyon. kendi sisteminde açtığı için imaj alırken veya imajı geri atarken gayet hızlı çalışıyo. öle serial filan şeyside yok. işini görür bu heralde

şimdilik en iyisi bu.bunu dene

Toplam Hit: 1978 Toplam Mesaj: 11