folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Acronis True İmage Sata Sorunu

Acronis True İmage Sata Sorunu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dengesiz
    dengesiz's avatar
    Erkek

arkadaşlar acronis ile sistemin imajını aldım yedekledim sürekli kulanıyom bi sorun olmuyodu

sataharddiskli bi laptopa kurdum gecen sistem de sorun oldu bende acronisle ilk kurduğum hale getirim dedim ama 

acronsi acınca harddisk yok diyo  sanırım satadan kaynaklanıyo bi önersi olan varmı harddiki nasıl görecek acronis

Doğru kişi olmak meselenin yarısıdır, diğer yarısı; doğru zamanda, doğru yerde, doğru kişilerle karşılaşmış olmanızdır.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dengesiz
    dengesiz's avatar
    Erkek
    donanımcılar nerdesinz yaw derdime care yok mu

Doğru kişi olmak meselenin yarısıdır, diğer yarısı; doğru zamanda, doğru yerde, doğru kişilerle karşılaşmış olmanızdır.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    ah ulan acronis ahh :D aynı sorun bendede var upload etmişlerdi deneyemedim daha çalışıyorsa sanada yollarım

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dengesiz
    dengesiz's avatar
    Erkek

BuZuL bunu yazdı:
    -----------------------------
    ah ulan acronis ahh :D aynı sorun bendede var upload etmişlerdi deneyemedim daha çalışıyorsa sanada yollarım
    -----------------------------

dostum şimdi araştırdım biraz ben acronis true image 9 u kullanyodum kendi makinemde arkadaşın laptopta aynısı kurdum

9 satayı görmüyo ama 11de oyle bi sorun yokmuş

tabi acronis 11 in linki olan birisi foruma yazarsa cok güzel olacak 

Toplam Hit: 1898 Toplam Mesaj: 4