Acronis True Image Sorunu
-
olay soyle gelisir.
acronis true image ile hdd nin kopyasini olusturmak istiyordum, bir adet bombos sifir hdd digeri de verilerin oldugu hdd
dolu olan hdd yi bos olana aktarayim derken, bos olan hdd yi dolu olanin uzerine kopyaladim
bunu geri almanin yontemi varmidir.
bu programi cok kullanmadigim icin bir islem yapmadan bir bilene sorayim dedim
underzero
-
hocam naptın ya..
valla sen daha iyi bilirin tabi veriyi değilde sectoru kopyalıyosa üzerine boş da olsa bişey yazdığı için biraz zor olabilir..
-
veri kayibin varmi abi suan? eger veri kayibin varsa diske veri yazmayi once kesmelisin kurtarilabilirlik icin..birde bos olan diski nasil dolu olana aktardi onu anlamadim
dipnot.. acronis true image yerine ( acronis enterprise server ) surumunu kullanirsan cok daha iyidir abi
acronis enterprise surum ile backup server kurup sisteme belirledigin saatlerde disklerin yada belirlenmis yerlerin,dosyalarin vs vs yedegini aldirabilirsin sirket ortaminda cok super oluyor :)
computerwoLF dayi gelsin:D veri kurtarma konusunda ozgun bilgilerini paylascaktir 200 gb veriyi 1 kb kayip vermeden kurtaran insan
-
veriler geri kurtarilabilir durumda imajdan klonladigim disk sifir bos diskti
dolu diskin uzerine bosbir diski kopyaladigim icin
kisa yoldan geri aldigim klonlamayi geri almanin yontemi varsa veri kurtma isine girmeyecegim hic
-
abi o sekilde diger eger dolu diskin imaji yoksa bildigim kadari ile geri alamiyorsun acronis yazilimi ile boyle bir durumda
-
hocam otomatikte yapsaydın kendisi zaten doluyu boşa atardı. Anlaşılan sen manual'i seçip boşu doluya seçmişsin. Yani zor olanı başarmışsın :D:D
pek sanmıyorum artık o bilgilerin qeri qeleceğini. Acronis kopyalarken verileri tamamen kaldırıp üzerine yazıyo. Kısacası hard diskin şaftını kaydırıyo klon yaparken. bence bir bardak su iç :S
-
Herhangi bir recovery programı ile scan et.
Veri görebiliyorsan haber ver.
-
abi ayni olayi ben yasadim iste :) get data back for ntfs ile 1kb bile veri kaybetmeden kurtardim.
-
:S yazini gormeden msn den yazdim
:) neyse madem cozumu yok artik veri kurtarma olayina girecegiz
-
Eğer çok önemliyse içindekiler recovery yapmadan önce imajını bir yere al onun üzerinde kurtarmaya çalış ki asıl hddnin üzerindeki veriler recovery sırasında hasar görmesin.
-
abi iyide HDD seçim ekranı wardı yanlış hatırlamıyorsam :D sen yanlışlıklamı yaptın bu işi çok bariz bir şekilde HDD'ler ayrı ayrı görünebiliyordu :D