Action Script ! ! ! Yardım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    expert
    expert's avatar
    Erkek
    arkadaşlar ben bi cd autorunı yaptım ama geturl den onu cdye yönlendiremiyorum d: olarak falan yönlendirdiğimde başka bi bilgisayarda ki cdrom sürücü e: falansa açmıyo nasıl yapacam yardım ! !
    şimdiden teşekkürler......... ! ! :))

la bi git xD çoğu konuyu okurum. çok azına post atarım :D çok önemliyse pm at.. kaanabak kardeşimm, seni unutmayacağım.. :(
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    flogg
    flogg's avatar
    Erkek
    expert bunu yazdı:
    -----------------------------
    geturl den onu cdye yönlendiremiyorum d: olarak falan yönlendirdiğimde başka bi bilgisayarda ki cdrom sürücü e: falansa açmıyo -----------------------------

yapacağın şey url kısmına sadece cd deki adresi yazman. örneğin programlar/ben.exe cd ye giden yolu yazma. autorun zaten cd içinde çalışmasını yapıyo. anlatabidimmi ki?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fugitive
    Fugitive's avatar
    Erkek
    flogg arkadaşımızında dediği gibi çalıştıracağın program zaten cd"nin kendi dizininden çalışacağı için dosyanın yolunu yazmana gerek yok cd"deki yerini belirtmen yeter
    örneğin cd"deki fugitive.exe isimli dosyayı açılışta çalıştırmak istiyosan yapacağın alttaki gibi olmalı

[autorun]
    OPEN=fugitive.exe
    ICON=1.ico

ama alttaki şekilde yaparsan başkalarının bilgisayarında çalışmama ihtimali var.

[autorun]
    OPEN=E:\fugitive.exe
    ICON=1.ico

You think the game is over ? It has just begun ;)
Toplam Hit: 1768 Toplam Mesaj: 3