Activation Form(Win. Xp Sp2)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SaKoRa
    SaKoRa's avatar
    Erkek

Hemen acil olaya gireyim ark.lar acil yardım gerekli bilgisayara ne oldu bende bilmiyorum. Sanırım korsan ürün kullanmamdan dolayı xp'i activasyon istiyor. Açılışta bir form ekrana gelerek pc kilitleniyor. Bkz.1

No seçeneğini seçtiğimde bilg. reset atıyor. Yes dediğimde ise bende bir sürü kod vs. istiyor. Durumdan da guest hesabından açılır açılmaz el çabukluğu ile    ctrl + alt + del yaparak görevi sonlandırmayla yapabildim :D:D Şimdi bu sorunu nasıl halledebilirim? 

Not: Win. e ait hiçbirşey adam gibi çalışmıyor ie bile hata veriyor , Backup almıştım onu bile yüklettirmiyor. 

Kendinin tutulmuş olduğu aynı hastalığa tutulmuş başka bir hastayı iyileştirmeye uğraşan doktor..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lekton
    lekton's avatar
    Erkek

kısaca yeni key istiyor..onun içinde bir etkinleştirme yapman gerekiyo.. yapacak bişe yok..gibi, yeniden windows........tabii cracklı yoksa anlamı olmaz hjm:)

bu arada   korsan kullandıgına eminmisin..Çünkü  Sistemin korsan değil sadece gecici bir key girilmiş:S

Dikkat: Hazine Ceyhan ırmağının kıyısında iki köprü arasında... kuru ağacın Dibinde...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SaKoRa
    SaKoRa's avatar
    Erkek
    tabiki eminim hocam :) %100 korsan . Biostan boot ettim  aynı win. cd'si ile format atmamada izin vermedi amk. hiçbişeye izin vermiyo ?

Kendinin tutulmuş olduğu aynı hastalığa tutulmuş başka bir hastayı iyileştirmeye uğraşan doktor..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SaKoRa
    SaKoRa's avatar
    Erkek
    way amk. ya :( ark.lar bu konu hakkında hiçmi bilgisi olan yok ? :S

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kinetic
    Kinetic's avatar
    Erkek
    Merhaba arkadaşım senin sorununun çözümü windowsu orjinal yapmaktan geçiyor bunun için crackler var şuanda elimde link yok ama araştırırsan bulursun eğer bulamazsan ben biryere upload ederim. hala çözemediysen yazarsın. görüşmek üzere.

Hergün bir ömürdür.
Toplam Hit: 2627 Toplam Mesaj: 5