Activation Form(Win. Xp Sp2)
-
Hemen acil olaya gireyim ark.lar acil yardım gerekli bilgisayara ne oldu bende bilmiyorum. Sanırım korsan ürün kullanmamdan dolayı xp'i activasyon istiyor. Açılışta bir form ekrana gelerek pc kilitleniyor. Bkz.1
No seçeneğini seçtiğimde bilg. reset atıyor. Yes dediğimde ise bende bir sürü kod vs. istiyor. Durumdan da guest hesabından açılır açılmaz el çabukluğu ile ctrl + alt + del yaparak görevi sonlandırmayla yapabildim :D:D Şimdi bu sorunu nasıl halledebilirim?
Not: Win. e ait hiçbirşey adam gibi çalışmıyor ie bile hata veriyor , Backup almıştım onu bile yüklettirmiyor.
-
kısaca yeni key istiyor..onun içinde bir etkinleştirme yapman gerekiyo.. yapacak bişe yok..gibi, yeniden windows........tabii cracklı yoksa anlamı olmaz hjm:)
bu arada korsan kullandıgına eminmisin..Çünkü Sistemin korsan değil sadece gecici bir key girilmiş:S
-
tabiki eminim hocam :) %100 korsan . Biostan boot ettim aynı win. cd'si ile format atmamada izin vermedi amk. hiçbişeye izin vermiyo ?
-
way amk. ya :( ark.lar bu konu hakkında hiçmi bilgisi olan yok ? :S
-
Merhaba arkadaşım senin sorununun çözümü windowsu orjinal yapmaktan geçiyor bunun için crackler var şuanda elimde link yok ama araştırırsan bulursun eğer bulamazsan ben biryere upload ederim. hala çözemediysen yazarsın. görüşmek üzere.