Active Perl Hakkinda Yardim.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sass
    Sass's avatar
    Erkek

Merhaba arkadaslar.Size Active Perl  hakinda bi kac soru sormak istiyorum.Simdi .pl uzantili bir dosyamiz oluyor

ve biz  bunu c/perl/bin klasorune atiyoruz ve sonra gerekli islemi MsDos tan yapiyoruz.Simdi ben butun pl uzantili yani aciklari olan ve bunu pl uzantili dosya halinde olan tum dosyalari nerden bulabilirim? Mesela vb.pl yani vbulteninde uygulanan bir acigi biz php veya asp sitelerinde uyguluyamiyoruz.Bunun icin o hazir dosyalardan ariyorum.Umarim acikliyici olmustur.Saygilar..

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    B0LDPiL0T
    B0LDPiL0T's avatar
    Erkek

hacı şimdi sen bi exploiti .pl kaydedip cmd den çalıştırmayı soruyosan ve ben bunları nerden bulacam diyosan

http://www.milw0rm.com/ burdan bulabilirsin.... ama burdaki götveren Türk ip lerini blokladı. o yüzden bu adresi bu siteden yazıp gir.

http://www.anony-surf.com/

vb için yazılan exploit sadece onun için kullanılır. Dİğer sitelerde kullanamazsın. Ama eğer perlden anlıyosan adamın kodları değiştirip kendi bulduğun açık ile yazar ve kullanırsın.

Kendine özgü fikir ve görüşü olmayıp, sadece başkalarının ağızlarının içine bakarak yorum yapabilmek nasıl bir duruştur, nasıl bir kişilik profilidir hiç anlayamamışımdır.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sass
    Sass's avatar
    Erkek
    Ornek olarak bir portalinkisini paylasa bilirmisin ? Hangi portalin oldugunuda belirtirsen sevinirim hocam.Saygilar..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    B0LDPiL0T
    B0LDPiL0T's avatar
    Erkek

Bak şimdi güzel kardeşim,

milw0rm'a gir ordan seç beğen. hangi portalınkini istiyosan bulursun orda. ama güncelliğini yitirenleri deneme yeni olanlara bak. 

Kendine özgü fikir ve görüşü olmayıp, sadece başkalarının ağızlarının içine bakarak yorum yapabilmek nasıl bir duruştur, nasıl bir kişilik profilidir hiç anlayamamışımdır.
Toplam Hit: 957 Toplam Mesaj: 4