Activeden Xml Tema Düzenleme
-
Meraba müridler.
http://activeden.net/item/colourshift-xml-website-template/full_screen_preview/113984 demosunu gördüğünüz temayı düzenlemem gerek resimleri içeriği yazıları menüleri değiştireceğim işte yapıyı bozmadan sadece mesela galleries yazıyor alttaki menüde onu ürünler olarak değiştireceğim nereden yapacağız hangi kısmı hangi programla düzenleyeceğiz biraz bilgi verirseniz sevinirim.Teşekkürler
-
Flash ve Xml ile oluşturulmuş templateler gelenlikle main.xml dosyası içerir... menü isimleri, alt menü, içerik saklama, foto çağırma işlemleri bu main.xml dosyası ile gerçekleştirilir. main.xml dosyasını herhangi bir editörle açıp düzeltme işlemleri yapabilirsin...
-
main.xml
data.xml
bunlardan biri mutlaka vardır.
beceremessen istedeklerini tek tek notepade yaz proje dosyasına iliştir yolla bana.
-
eyvallah mürüdcanlar hallettim dediğiniz xmlleri buldum her sayfanın farklı xmli varmış ve isimleri farklıymış ondan şeedememişim ilk anda sağolun buna bi de panel ayarladık mı tam süper olacak:)
-
İlerde türkçe karakter problemiyle karşılaşman muhtemel, onu da character embeding ile halledeceksin :)
-
beyler biri çeksin şunu upload etsin yaw çok hoşuma gitti :) save flah ile direk indirsek gene düzenleyebilir miyiz ?