Activeden Xml Tema Düzenleme

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nitrous
    Nitrous's avatar
    Erkek

Meraba müridler.

http://activeden.net/item/colourshift-xml-website-template/full_screen_preview/113984 demosunu gördüğünüz temayı düzenlemem gerek resimleri içeriği yazıları menüleri değiştireceğim işte yapıyı bozmadan sadece  mesela galleries yazıyor alttaki menüde onu ürünler olarak değiştireceğim nereden yapacağız hangi kısmı hangi programla düzenleyeceğiz biraz bilgi verirseniz sevinirim.Teşekkürler

<< Nitrous@TahriBaT.com >>
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SARI
    SARI's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Flash ve Xml ile oluşturulmuş templateler gelenlikle main.xml dosyası içerir... menü isimleri, alt menü, içerik saklama, foto çağırma işlemleri bu main.xml dosyası ile gerçekleştirilir.  main.xml dosyasını herhangi bir editörle açıp düzeltme işlemleri yapabilirsin...

Ban Sebebi : Molrada Haarket Eiğtti için Bdnlaanı... Türkçe öğretmenliği okuyan arkadaşım sana ders verebilir admin arkadaş :)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kvasir
    kvasir's avatar
    Erkek

main.xml

data.xml

bunlardan biri mutlaka vardır.

beceremessen istedeklerini tek tek notepade yaz proje dosyasına iliştir yolla bana.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nitrous
    Nitrous's avatar
    Erkek

eyvallah mürüdcanlar hallettim dediğiniz xmlleri buldum her sayfanın farklı xmli varmış ve isimleri farklıymış ondan şeedememişim ilk anda sağolun buna bi de panel ayarladık mı tam süper olacak:)

<< Nitrous@TahriBaT.com >>
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fcuk
    Fcuk's avatar
    Erkek

İlerde türkçe karakter problemiyle karşılaşman muhtemel, onu da character embeding ile halledeceksin :)

Hoop.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Media
    Media's avatar
    Erkek

beyler biri çeksin şunu upload etsin yaw çok hoşuma gitti :) save flah ile direk indirsek gene düzenleyebilir miyiz ?

....
Toplam Hit: 1573 Toplam Mesaj: 6