Activexdebugger32 Virüsüne Çözüm
-
Bu bilgisayarımızı yavaşlatan sistemin %98 işgal eden işgalci virüsün temizlemenin kolay yolu
en başta ctr+alt+del deyip activexdebugger32.exe işgalci virüsün işlemini sonlandırıyoruz.
c:\windows\system32 daki activexdebugger32.exe işgalci virüsü siliyoruz
c:\windows\system32 içindeki Ijl11.dll , KMON.OCX , KTKBDHK3.dll , MSWINSCK.OCX , PAC.exe , dosyaları sil. scrrntr.dll , scrrun.dll bunlarıda windows cd sindenkilerle değiştir .
not: scrrntr.d_ , scrrun.d_ şeklinde cd de duruyor buların uzentısını zip diye değiştirin sonrada açın içinden çıkarın
sonra c:\windows\system klasörüne gidip ACD.CMD ve ACD2.CMD dosyaları silin
reg editende bulup siliyoruz activexdebugger dosyalarını silin.
Sonra bilgisayarı yeniden başlatıyoruz.başlat + çalıştır + cmd
sonrada net share (paylaşım dosyasını listeliyor)
istediğin paylaşım dosyasını siliyorsun
örnek net share c:\ /delete gibi rada boşluk var
Bilgisayarı tekrar yeniden başlatın.
Hadi Kolay Gele
-
Alıntı olsada olmasada bu yazının senin yazdığını düşünerek ; Herkez böyle döküman hazırlayıp yazmaz, Yararlı bilgilerin için saol..
-
şhsen bizaat kendi ellerimle bu gece yarsısı yazdım kopyala yapıştır yapmaya gönlüm razı olmadı bilgisayarıma bulaştı yeni onu temizlerken sizle paylaşayım dedim.
-
güzel hoca :)
-
güzel bilgi biliyodum ama olsun dursun bi kenarda lazım olur eline sağlık hoca
-
guzel calisma
ama kaspersky bu virusun anasini belliyor, kav kurmam sistemi kasiyor derseniz arkadasin yontemi ile sistemi temizleyebilirsiniz.
-
bi virüs için kasmayın bu kadar krndinizi...dracula virüs temizleyici indirin scanleyin..yeniden başlatın bu kadar :))
-
delizm_sundu bunu yazdı:
-----------------------------
bi virüs için kasmayın bu kadar krndinizi...dracula virüs temizleyici indirin scanleyin..yeniden başlatın bu kadar :))
-----------------------------
bu da draculanın download linki , çalıştırmak için .Net framework2 veya 3 ü yüklemeniz gerekiyo..gerekli açıklama içinde var.
http://dosyam.net/?id=5t628p
-
aynen aga eline saglık...
-
acayip bir vürüs.bütün hardiski paylaşıma açıyor pcyi yavaşlatıyor.ama kasperskyden kaçamıyor:)