Acugraph Programı Serial, Crack Yada Cracklayabilecek Olan?
-
Merhaba arkadaşlar. elimde bir program var acugraph isminde. Netten aramama rağmen programın ne serialini ne de crackini bulabildim. yardımcı olabilecek arkadaş varmı acaba. programın açılış görüntüsü aşağıda.

-
iyide hocam ekran görüntüsündenmi crack yapılmaya çalışılcak :) upload edip link verseydin keşke. kendi sitesinde yok. ayrıca bu program donanımla birlikte çalışıyo anladığım kadarı ile. donanım olmadan programın kendisi işe yarıcakmı ki?
-
kendi sitesinde vardır diye upload etmemiştim. nette o kadar baktım hep paralı sitelere yönlendiriyo serial için.
linki veriyorum.
http://rapidshare.com/files/361958159/AcuGraph_3_Setup.exe.html
-
tmm. rapid engelim var iş yerinde. o nedenle eve gidince indirip bi bakayım sonuç alabilcezmi :)
-
akupunktur ile ilgili bir programmış. cihazı varmış. bizim başhekim yardımcısı kullanacak. ilgilendiğin için çok teşekkür ederim :)
-
recaa ederim sonuç çıkar yada çıkmaz. incelemeden bişey diyemicem. ama olumlu yada olumsuz buraya yazarım yine. acele de etme :)
-
tamam zaten yarın girebilirim en erken :)
hadi iyi akşamlar
-
up
hayaletkurt arkadaşımdan cevap bekliyorum. bakabildinmi acaba?
-
incelemedeyim şuan. yalnız anlamadığım açılışta bi ton hata veriyo dll lerle ilgili. sanırım hardware kısmı olmadığından o sorun. biraz sürecek. aplib algoritmalı çözebilirsek güzel olcak :)
-
hayaletkurt bunu yazdı:
-----------------------------
incelemedeyim şuan. yalnız anlamadığım açılışta bi ton hata veriyo dll lerle ilgili. sanırım hardware kısmı olmadığından o sorun. biraz sürecek. aplib algoritmalı çözebilirsek güzel olcak :)
-----------------------------merakla bekliyorum :)