Ad-Aware 2007 (L.Code)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bella_ciaa
    bella_ciaa's avatar
    Erkek

yav bea bu adwarenin amk. indirdim programı kurdum.

şerefsizler full dedi inidirdik. amk bişi yok. setup u bile zor buldum . bisürü zırva kod buldum işi yaramadı. bana güzel bir LİSANS CODE verecek kimse varmı. allah rızası için şu seçim arefsinde yardım edin hea?

AD-AWARE2007

Rüyamda Ben Ve hazreti Fethullah hoca abey efendi aynı Keranedeydik. İkimizde Aynı Kaşarı Zükmek İstedik. Ben Qarıyı Ona Vermeyince Fışfışla Fışfışlaya Ağlamaya Ve Vaaz vermeye Başladı. "Evladım Dünya Geçicidir (fışfışpırrt) Paylaşamadığınız bişey Varsa; Önce Arkadaşına İkram Et. Sonra Sen Yap... :D
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bella_ciaa
    bella_ciaa's avatar
    Erkek
    la bari bi cevap yazın amk bea

Rüyamda Ben Ve hazreti Fethullah hoca abey efendi aynı Keranedeydik. İkimizde Aynı Kaşarı Zükmek İstedik. Ben Qarıyı Ona Vermeyince Fışfışla Fışfışlaya Ağlamaya Ve Vaaz vermeye Başladı. "Evladım Dünya Geçicidir (fışfışpırrt) Paylaşamadığınız bişey Varsa; Önce Arkadaşına İkram Et. Sonra Sen Yap... :D
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    e-toLqa
    e-toLqa's avatar
    Erkek

eski sürümünü kursana o daha şekil hemde full sürekli güncelleniyodu derdin ne yenilik güzel bişeydir ama s.et yeniliği

Böyle bir imza yok yada siz görüntüleyene kadar adminler tarafindan silindi.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hojucuk
    hojucuk's avatar
    Erkek
    http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=42285

C* ya hepsin ya hic..ya TÜRK"sün ya pic!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bella_ciaa
    bella_ciaa's avatar
    Erkek
    hojucuk bunu yazdı:
    -----------------------------
    http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=42285
    -----------------------------
    ayvallah süpersin janem :D

Toplam Hit: 895 Toplam Mesaj: 5