Adam Keklemek (: (Antioksidan Vs Cursedcrow)
-
selam selam hoca bişi yazıysan gelmedi bağlantım koptu hm selam ya ben üyelikle ilgili bişe dicektim arkadaşm üye olamıo söyle hocam desetke mail attık ama olumsuz yanıt geldi. mümkünse üyelik ?. destek* hmm ben bakmadım ben bodrumdayım eheh anladım =) şu an bodrumdan giriyorum zaten arkadaşın hmm ne güzel =) bilgi seviyesine falan yazmış mı valla şey yazmışlar işte cursedcrow ibnesini tanıorz gelmesende olur gibisinden ? e o zaman haliyle red cevabı gelir (: iyide ben ne ibnelik yaptım yav senin üyeliğin var zaten sitede? var evet senin için niye sorun olsun ki sorun değil arkadaşının ipnetorluğu sonuça yok ben tavsiye ettim siteyi zaten cursedin tavsiyesi üzerine sitenize kayıt olmak istiorz gibisinden. cvp geldi yani mail attık neyse kafam karıştı bakarım hocam tatildeyken kaçamak diye giriyorum zaten sitede online da değilim... ok tamm saol =) rica.. ir2 ne demek iriidium elementi ile alakalı en başta anladm irreventti ama bu daha karizmatik :P irc le alakalı mı die acep :D eheh joomdan anlarmısn yok hoca bi site yapıoz ebem skildi :D hazır kurma php öğren öyle yap ya da asp www.gothicsacred.com/index.php bak güzel ama hazır kurma san bişey katmaz... valla plugin koyuyoz şimdi forum bağlantısı koycaz 2 yerede kayıt olmak zor oluyo hem foruma hem anasayfaya anasyafada ki uyeliği kaldırın sizde (: bak daha basit :D o zaman ansayfadaki haberlere yorum yazılmaz =) yazmasınlar.. sonra bazı mallar olmazki :D cw gibi meta koymaya çalısırlar (: zuahahah:D tarikat nası gidio la girmiom hiç.. iyi gidiyo hack felam yapıolar real_kurd hackledi bi yeri unuttum şimdi gov.tr uzantılı :D a.k kürdü :D biliom ipna hemen gelip söyledi... zuahah :)): o heç kürde benzemio.. kızıl saçlar beyaz ten hadi ya hiç görmedim ben tahribatta bi ara key falan daıtcas forumda ,hiç olmadı o zaman uye olur arkadaşların bilgisayardan anlıyolar mı bari.. kaç tane key lazım ? 1 tane tamm vercem bekle :) saol 20472095378932867 saol mujxx :D (: dene bakalım rene getirdi bu sistemi bazen sorun çıkarabiliyo tmm tmm sorun çıkarsa söyle Şifrenizin geçerlilik süresi dolmuş, Yanlış şifre girmiş yada Şifrenizi hiç almamış olabilirsiniz... hmm
ir2 ben oluorum :D -
nickler çıkmadı : (
Toplam Hit: 987 Toplam Mesaj: 2