Adamın Canı Sıkılsa İçini Satmak İstese Kaç Kuruş Eder?
-
Diyelimki ani bağ ağrısı çektin baş ağrın bir türlü geçmeyince de doktora gittin kafaya film çektirdin kafada ur çıktı vs.. 3 ay ömrün kaldı dediler, çoluk çocuk var ev kira geriye biraz para en azından bir ev bırakayım dedin, kalan tek sermayen olan iç organlarını satmaya karar verdin, bu satış ortamını nerede nasıl bulursun? mümkün mü bu pazarı bulmak 2 göz 2 böbrek 1 kalp 1 karaciğer tahmini olarak ne kadar eder? tıptan anlayan cevaplasa.. (hayali bir olaydır gerçeklerle ilgisi yoktur)
-
Haber özel diye bir program var,orda vardı 1 hafta önce,istanbulda bi özel hastanede baskın yapıldı,hastaların çoğu israilli falandı,organ verenlerde bizim Türkler..Böbrekler 10bin dolardan alıcı buluyormuş,kalp naklini görmedim ama
-
50 000 dölardan aşağı gitmez bence bütün tesisat...
-
ben çiğerimi verirdim ama hep sölüolar senin çiğerin 5 para etmez die :D
-
amma pahalıymışız bee
-
Acaba parayı sorunsuz alabiliyorlar mı merak ediyorum, bu işin sözleşmesi yok, yattın karnı yarık gibi kestirdin organları da verdin kadavraya düştün puştlar paranın üstüne yatmasın.
100 binden aşağı ev yok, sen diyorsun 75 bin etmez göz böbrek karaciğer kalp dışında para edecek başka parça yok mu?
-
efsun bunu yazdı:
-----------------------------
ahahaha :D:D -
hocam para kısmı sorun değil ki,sözleşmeye de gerek yok,ameliyata girmeden önce basit bir senet düzenlenir "falanca kişiye 10bin ytl Borcum var" sadece bir kağıda bile el yazısıyla yazılıp imzalansa hukuken geçerlidir
-
efsun bunu yazdı:
Det Leyn -
Hojam tum organlarını kullanır ve 1. elden satarsan 1 milyon doları bulur, ilik, deri, kalp , ciger bobrek herseye ihtiyac var