folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Adamın Kopan Parmağı ‘Peri Tozuyla’ Tekrar Yerine Geldi

Adamın Kopan Parmağı ‘Peri Tozuyla’ Tekrar Yerine Geldi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stillalive
    stillalive's avatar
    Erkek

Domuzun idrar kesesinin kurutularak ezilmiş hali ile kolajen karışımıyla elde edilen ‘peri tozu’ işe yaradı. Orta parmağının ucunu maket uçak pervanesine kaptıran adamın parmağı 1 ayda eski haline döndü

ABD’Lİ bilim adamları, Lee Spievack adlı bir adamın ucu kopan parmağını, henüz deney aşamasında olan bir toz kullanarak eski haline getirmeyi başardı. Üç yıl önce el orta parmağının yaklaşık 1 santimetrelik ucunu, maket uçağın pervanesine kaptıran Spievack’ın “peri tozu” diye adlandırılan tozla tedavisine hemen başlandı. 4 hafta sonra Spievack’ın parmağı eski boyuna ulaştı. 4 ay sonra ise parmağın sağlam parmaklardan hiçbir farkı kalmamıştı.

DERİYE gücünü ve elastikiyetini veren bir albüminoid olan kolajen ile bir domuzun kurutularak toz haline getirilmiş idrar kesesinin karışımı olan “peri tozu”, aslında atların kopan bağlarını iyileştirmek için geliştirilmişti. 69 yaşındaki Spievack tedavi sürecini şöyle anlattı: “Tozu ikinci kez döktüğümde büyümeyi artık görebiliyordum. Her gün biraz daha büyüdü. Büyümenin tamamlanması 4 hafta sürdü.”

“PERİ tozu”nu Spievack’in eski bir cerrah ve tozu üreten şirketin patronu olan kardeşi Stephen önerdi. Bilim adamları, tozun iyileştirme gücünün nasıl harekete geçtiğini henüz tam olarak anlayabilmiş değil. Ancak tozu geliştirenler, karışımın vücudun kendi kendine iyileşme sürecini tetiklediğine, vücut hücrelerine tahrip olmuş dokuları iyileştirmesi için sinyaller gönderdiğine inanıyor

Geçenlerde kumpircide otururken, salataları, kaşarlı kumpirleri ve kısırları gördüm, o sırada şöyle düşündüm: Kısırlaştırılmış Siyaseti, Kaşar Siyasetçilerden Alırsak, Önümüze Amerikan Salatası Olarak Gelir Ve Biz de Onu Yeriz, Ama Orada Unutulan Birşey Var, O da Çoban Salatası.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek

HiTLeRFaN bunu yazdı:
    -----------------------------
    hersey tamamda 1ay pek inandirici degil gibi
    valla ona inanırımda domuz pokundan olması gerçekten ilginç...

harbidende Allah hiçbirşeyi amaçsız yaratmıyor..

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yeah
    Yeah's avatar
    Erkek

garip :|

vay bea =) 

herşeyin kısası makbuldur; ulaşmak isteyen yesterfox_55@hotmail.com a mail atabilir...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mhd
    mhd's avatar
    Erkek

..................

neden hep domuzdan böyle şeyler bulunur ki sanki başka hayvanlarda yok o şey..

bir sürü hayvan var. peri tozumu, şeytan tozu mu neyse başka hayvanlardan yapsınlar olmamı..

ha ALLAH yaratmış. yaratılan hiçbişi yersiz değil ama domuzdan bulunmasını garip buldum ben.

Yalnız seveni sevmek sevgi değil, alışveriş olur....!!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yeah
    Yeah's avatar
    Erkek
    mhd bunu yazdı:

..................

neden hep domuzdan böyle şeyler bulunur ki sanki başka hayvanlarda yok o şey..

bir sürü hayvan var. peri tozumu, şeytan tozu mu neyse başka hayvanlardan yapsınlar olmamı..

ha ALLAH yaratmış. yaratılan hiçbişi yersiz değil ama domuzdan bulunmasını garip buldum ben.

çok garip buldum yorumunu :|

domuzdan olmuş işte ne zorun var ki hayvan ile =) 

herşeyin kısası makbuldur; ulaşmak isteyen yesterfox_55@hotmail.com a mail atabilir...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yakamoz_alfa
    yakamoz_alfa's avatar
    Erkek
    güzel bişi tabi tam geliştirebilirlerse ama anlamadığım diğer hayvanların idrar torbasından neden olmasın tabi daha artısıda var 4 hafta kısa bir sürede büyük yaralarda iyileşme süresi daha uzundur. eğer bir parmak 4 haftada düzelebiliyorsa bacağı kopab bişr insan 2 ayda herhalde yürüyebilir araştırılması gereken çok şey var bence ....

ZEVK DOKUNUŞLARDAKİ İNCELİKTE GİZLİDİR
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BosphorusPasha
    BosphorusPasha's avatar
    Erkek
    o parmak haram yenmez :|
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CellyM
    CellyM's avatar
    Erkek
    demekki hayvan boku bokuna bokunu yemiyomuş xD xD

http://www.tahribat.com/Murit-CellyM/
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KarizmaTurk
    KarizmaTurk's avatar
    Erkek
    Ne o lan kök hücre mi :)
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaAmLis
    RaAmLis's avatar
    Erkek
    belki bole parmak ucu filan duzelebilirde kopan bir bacagın yeniden cıkcagını sanmıyorum cıksa bile kullanılabilecegini sanmıyorum

Hayattaki amacını bulamayan, bulmaya yaklaştığını hissettiğinde ise alıkoyulan bu yüzden herşeyi oluruna bırakan ama bunu da beceremeyen kişi.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolyDemon
    HolyDemon's avatar
    Erkek
    Bizim cobidin vardı sansar sallamayı parmağa koyunca 3 parmak yere düşmüştü. Cobidin de parmakları toplayıp kaçtıydı. Demekki cobidin de parmaklarını peri tozuyla birleştirdi :/
Toplam Hit: 1936 Toplam Mesaj: 11