folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Adamlar Yapıyo Müzik Platformu

Adamlar Yapıyo Müzik Platformu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mycity
    Mycity's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

bugün denk geldim facebook ta video nun üzerine tıkladım buraya gitti inceledim biraz sonra bağımlısı oldum :D çok iyi ya

https://play.spotify.com

tablette cepte felan offline olarakta dinleyebiliyormuşsun hatta cebine indirebiliyormuşsun

Bazıları sadece konuşur bazıları ise hayalleri ile dünya'ya yön verir.. Mycity
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mycity
    Mycity's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

:( sory siline bilir görmemişim ya la tbt de bir ilk :D

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

Oha bende harbiden pek bilinmeyen birşey keşfettin sandım.

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rhodostethia
    rhodostethia's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Offline dinlemek derken ?

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mycity
    Mycity's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    rhodostethia bunu yazdı

Offline dinlemek derken ?

valla onu bende anlamadım ama reklamında öyle diyo

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sir
    sir's avatar
    Erkek

mağara nasıldı ? :D

Aman, kendini asmış yüz kiloluk bir zenci, Üstelik gece inmiş, ses gelmiyor kümesten; Ben olsam utanırım, bu ne biçim öğrenci? Hem dersini bilmiyor, hem de şişman herkesten. İyi nişan alırdı kendini asan zenci, Bira içmez ağlardı, babası değirmenci, Sizden iyi olmasın, boşanmada birinci... Çok canım sıkılıyor, kuş vuralım istersen.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    canerator
    canerator's avatar
    Erkek

ben grooveshark kullanıodum bilgisayarda ücretsizdi ama telefon uygulaması ücretliydi bunun ki de öylemi?

Toplam Hit: 948 Toplam Mesaj: 8