Adana Pansiyon - Otel
-
Arkadaşlar adana da sulara yakın Otel , pansiyon veya yurt uygun fiyata varmı sadece hafta sonları cumartesi - pazar 1 geceliğine lazım. Kurs var büyük ihtimal gideceğim gibi muhtemelen 4 veya 4.5 ay sürer her halde bu süre zarfında hafta sonu gelip uygun fiyata kalabiliceğim yer lazım. Sulardan 1 dolmuş ile de gidilsede olabilir.
-
Adana hostel diye biryer 21 tl, ünver otel 50 tl cikiyor kayak.com da bi bak istersen ikiside tek otobus sanirim
-
http://www.sahibinden.com/gunluk-kiralik-daire/adana?sorting=price_asc Hocam burada çok uygun fiyata günlük daireler var.Ev olursa hem birden çok kişi kalabilirsin hemde yemek olayını evde yaparsan daha uygun olabilir diye düşünüyorum.Adana'yı iyi bilirim yemek uygundur ama yinede ev gibi olmaz elbette
-
Arkadaşlar yemek dışarıda yesem de Olur sorun olmaz dediklerinize bakacam.
-
frq23 bunu yazdı
Adana hostel diye biryer 21 tl, ünver otel 50 tl cikiyor kayak.com da bi bak istersen ikiside tek otobus sanirim
Adanada hostel olduğunu ilk defa gördüm. Lokasyon olarak da merkezi yerde sayılır. Ee tekel olunca da 4 kişilik odada 51 tl olması da normal. Ama Adana'da dört kişilik odada kalmak istemezdim sanırım.