Adana Ya Sabah 5 De
-
adanada olucam sabah 5 de istanbul a gitmem gerekiyor sabah saatlerinde araba varmı yoksa adanadan hangi sehre gitsem ordan istanbula araba bulurum.
-
not
-
yanlış post
-
olması lazım
-
Mx0TBT bunu yazdı:
-----------------------------
not
-----------------------------HOCA BEN ADANALIYIM DERDİNİ ANLATIRMISIN YARDIMCI OLUYUM
-
Hocam hoşgelesin memleketime benim yerimede iki fırt Adana havası çek:) Şimdi sabahın köründe Adana firmaları olmaz. daha doğrusu saat 5 de hiçbir firma kalkmaz neredeyse. Onun için geriden gelen yani doğudan kalkıp yolda olan otobüsleri takip edeceksin. Antep firmalarıda olmaz o saatte 3 saat antep adana arası adam gece 2e otobüs kaldırmaz.12 den sonra otobüs kalkmaz adananın doğusunda. Urfa dan kalkan otobüsleri bir ihtimal yakalayabilirsin ama mardin diyarbakır van muş malatya elazığ vb. firmaların istanbul arabalarını bulabilirsin o saatte ancak. Adana'dan bir yere ayrılma İstanbul'a gitmek için ya da iner inmez ankara arabası bulursan ona bin ordan ankaraya indiğin saatte istanbula dk başı araba bulursun. Ayrıntılı bilgi için 444 Nitro Us
-
sabah 5 te değilde sabah 7 de bulabilirsin.
-
otogordan beşte araba bulman zor ama 7 civarında bulursun
bende adanadayım
-
Adanada otogarda dikkatli ol. Yapışkan tipler çok. Çok yabancı durmamaya çalış. Araba bulamazsan yemek ye. Ortalıkta dolanma. Benden tavsiye!
-
indim sabahın 4.5 da geldim bi kafeye saatliği 1.5 dan oturuyorum zaten 12 saat yol geldim saat 9 araba buldum o zamana kadarda cafede otur oyyy
-
Hacilar
Hazir soz adana'dan acilmisken. Bende subat 15 Turkiye ye(adana'ya) gelecegim. Adanada olan muritlerle bir yerlerde cay kahve falan icelim.
Toplam Hit: 1574 Toplam Mesaj: 11