Adana'da Likörlü Çikolata Arıyorum
-
Merhaba arkadaşlar,
Adana'da likörlü çikolata ve/veya almancı çikolatası bulabileceğim yerler biliyor musunuz?
-
hocam hediyelik birşeymi arıyorsun..eğer öyleyse ist. dan filan uygun fiyata bulup getirtirsin..hee ama yok yemek için lazım ucuz olsun diyorsan bilemiyeceiğim..
Tek diyeceiğim..lanet olsun canım çekti.. -
yemek için arıyorum :)
-
http://www.cikolatasepeti.com/pinfo.asp?pid=737
Hocam buraya gir..En altta markalrı görürsün zaten..eğer bulunduğun yerde bu markalardan biri varsa oraya git al.eğer yoksa gönderiğim linkde uygun bir fiyatı var..ama kargosu filan bilmiyorum..
Fiyatı 70 e çıkrtırsan hem çok alıyorsun hemde ücretsiz kargo.. :)
Tavsiye..
Sade top çikolata al..içini oy..içine likör doldur ..açık yeri shokellayla kapat buzluğa at donsun..sonra afiyetle ye..haha evet bunu denicem :)) fotoları atarım :)) hem uğraşması zevkli olur :) -
emre_gss bunu yazdı:
-----------------------------http://www.cikolatasepeti.com/pinfo.asp?pid=737
Hocam buraya gir..En altta markalrı görürsün zaten..eğer bulunduğun yerde bu markalardan biri varsa oraya git al.eğer yoksa gönderiğim linkde uygun bir fiyatı var..ama kargosu filan bilmiyorum..
Fiyatı 70 e çıkrtırsan hem çok alıyorsun hemde ücretsiz kargo.. :)
Tavsiye..
Sade top çikolata al..içini oy..içine likör doldur ..açık yeri shokellayla kapat buzluğa at donsun..sonra afiyetle ye..haha evet bunu denicem :)) fotoları atarım :)) hem uğraşması zevkli olur :)
-----------------------------Kilosu 81 TL çok pahalı hocam.
Sen amsterdamda mısın? Orda hani şu almancıların getirdiği, içinde 2 tane likörlü gerisi dolgulu olanlardan var mı? İçinde karesi, diktörgeni çeşitli şekillerde oluyor.
-
yok hocam ben ist'dayım..Eğer burdan uygun bulursam sana haber veririm.. :)
-
emre_gss bunu yazdı:
-----------------------------
yok hocam ben ist'dayım..Eğer burdan uygun bulursam sana haber veririm.. :)
-----------------------------tamam hocam.
not: kusura bakma geç yazdım bu başlığı unutmuşum
-
5 ocak meydanı finansbankı az geçince büyük çikolata satan market var. sadece çikolata ve şeker satıyor. oraya sor bi hocam
-
myblackworldweb bunu yazdı:
-----------------------------5 ocak meydanı finansbankı az geçince büyük çikolata satan market var. sadece çikolata ve şeker satıyor. oraya sor bi hocam
-----------------------------Web sitesi var mı bu dükkanın?
-
Groseri marketlerde bile var haci.(kasim gulek koprusunun oradaki sube)
+ Eski metro sinemasi sokagindan ziyapasa caddesine dogru yururken sol kolunun uzerinde bi yer var
+ Gazipasa caddesinde, kasim gulek koprusune dogru giderken son isiklara gelmeden sag kolunun uzerinde, baklavaci var onun yaninda " GUSTA " biranin kocaman reklami olan magaza
+Buyuk Saat'te sekerlemecilerde garanti bulursun
-
ComputerWolf bunu yazdı:
-----------------------------Groseri marketlerde bile var haci.(kasim gulek koprusunun oradaki sube)
+ Eski metro sinemasi sokagindan ziyapasa caddesine dogru yururken sol kolunun uzerinde bi yer var
+ Gazipasa caddesinde, kasim gulek koprusune dogru giderken son isiklara gelmeden sag kolunun uzerinde, baklavaci var onun yaninda " GUSTA " biranin kocaman reklami olan magaza
+Buyuk Saat'te sekerlemecilerde garanti bulursun
-----------------------------Eywallah hocam. Gittiğim zaman bakacağım dediğin yerlere.