Adana'da LYS Hazırlık Etüt Merkezi
-
Kuzenimi dershaneye yazdırmamız gerek YGS - LYS için. Ancak dershaneler temel lise oldu. 16 bin lira gibi bir fiyat istiyorlar oda zaten özel okul demek ki zaten o parayı veremeyiz hayırdır nolduk o nasıl fiyat.
Adana'da etüt merkezlerini filan araştırmaya başladım ama bir umut belki Tahribat'ta yardımcı olacak biri vardır diye açayim dedim. Tahmin edemeyeceğim birçok işi buradan hal oldu çok şükür.
Adana'da tavsiye edeceğiniz yer yada şurada sana yardımcı olabilirim dediğiniz yer varsa bekliyorum.
TBT Adana az değildi zamanında :)
-
Olsada kapanmaz ihtimali var hocam dikkat edin
Bide gene 5 6 binden aşağı olmuyor
-
Dershane olarak değil de etüt merkezlerin kapanma ihtimali olduğunu bilmiyordum. Hocam 6 bin bile çok yahu.
Sözde dershaneler kalktı dar gelirli ile zengin eşit oldu. Töbe yarabbim.
-
kadirozdemir bunu yazdı
Dershane olarak değil de etüt merkezlerin kapanma ihtimali olduğunu bilmiyordum. Hocam 6 bin bile çok yahu.
yok be hocam
dernek adında
okuma salonu vb adında dershane türevlerini açıyorlar, bulunduğum ilçede 1.5 milyar olan dershane ücreti şimdi eğitim derneği açıp 5 bin tl yaptılar oda kapanırsa gitti para
devletin bu konuda savunulacak hiçbir yanı yok , dershaneye dönüşen özel okullarda fakir öğrecilere destek olarak belli miktar para verecek ama süresi belli değil
o yüzden mezuna kalanlara allah yardım etsin
-
Atakan bunu yazdıkadirozdemir bunu yazdı
yok be hocam
dernek adında
okuma salonu vb adında dershane türevlerini açıyorlar, bulunduğum ilçede 1.5 milyar olan dershane ücreti şimdi eğitim derneği açıp 5 bin tl yaptılar oda kapanırsa gitti para
devletin bu konuda savunulacak hiçbir yanı yok , dershaneye dönüşen özel okullarda fakir öğrecilere destek olarak belli miktar para verecek ama süresi belli değil
o yüzden mezuna kalanlara allah yardım etsin
Teşekkürlee uyarı için hocam.
Yazdırmayim diyorumda kabul etmek gerek dershane yada etüt merkezi tarzi destekleyici olmayıncasa olmuyor. Hafta içi dolanim ben bir çarşıyı bakalım.
-
Bu etüt merkezlerinin parasının yarısını filan devlet karşılıyor diye biliyorum yani en azından benim olduğum yerde öyle. Güya eşitleme adına oldu ama dönüşen dershanelerin imkanları o kadar iyi ki. Haftada altı gün eğitim ve sürekli sınava yönelik çalışma. Vah ki devlet okulunda okuyup da onlarla yarışmaya çalışacak öğrencilere.
-
konudan baya uzak olarak bi soru sorim aylık mı 5bin tl istiolar ?
yardımcı olmak adınada şunu söleyim, dershaneye vereceğin parayla, gitsin yurt dışında okusun...
-
Ekerci bunu yazdı
yardımcı olmak adınada şunu söleyim, dershaneye vereceğin parayla, gitsin yurt dışında okusun...
Yıllık
-
penguen bunu yazdı
Bu etüt merkezlerinin parasının yarısını filan devlet karşılıyor diye biliyorum yani en azından benim olduğum yerde öyle. Güya eşitleme adına oldu ama dönüşen dershanelerin imkanları o kadar iyi ki. Haftada altı gün eğitim ve sürekli sınava yönelik çalışma. Vah ki devlet okulunda okuyup da onlarla yarışmaya çalışacak öğrencilere.
Kesinlikle. Eşitlik adına birşey kalmadı. Birde okul puanları da dershaneden mezun olanların direk yüksek olacak. Eşitlik sağlamak değil aksine eşitliği tamamen bozmak adına yapılmış bir hareket.
-
Atakan bunu yazdıEkerci bunu yazdı
Yıllık
Yıllı fiyatı hocam.