folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Adanadan Mürid Lazım

Adanadan Mürid Lazım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

arkadaşlar ben mersindeyim yarın adana emekli sandığına gitmem lazım yerini bilen ve ulaşım knusunda bilgi verebilecek arkadaş varmı neye binip nerde inip nereye gitmem gerekiyor hiç bilmiyorum o

bundan sonra oy kullanmayacağım eğer bir kişi bile gelip oy kullanmak vatandaşlık görevidir felan derse çıkarır kimliğimi götüne sokarım
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    myblackworldweb
    myblackworldweb's avatar
    Erkek

dead_march bunu yazdı:
    -----------------------------

arkadaşlar ben mersindeyim yarın adana emekli sandığına gitmem lazım yerini bilen ve ulaşım knusunda bilgi verebilecek arkadaş varmı neye binip nerde inip nereye gitmem gerekiyor hiç bilmiyorum o

-----------------------------

cuneyd daha detaylı anlatmış

trenle yada otobüsle neyle gelirsen gel. çarşı ya gelmek için dolmuşa bin. Hemen hemen her dolmuş çetinkayanın önünden geçmek zorunda. oradan çok yakın.

¯\(ツ)/¯ ฏ๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek

çarşıda adliye var.Adliyenin yaninda inönü parkı..inönü parkının karşısında teknosa.Teknosanın yan bitisiginde migros..

migrosun karsisinda dedigin yer :D

Edit : http://maps.google.com/maps?hl=tr&ie=UTF8&q=adana+teknosa&fb=1&gl=tr&hq=teknosa&hnear=Adana&view=map&cid=5056821911510361274&iwloc=A&ved=0CBYQpQY&sa=X&ei=focPTMOSL52RjAetoLGYAw

Adana merkezdeki teknosa..Diğer saydığım yerler de hemen dibinde hacım :F

Adana Sigorta il müdürlüğü de yazıyor orda :)

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

ok hocam saolasınız

bundan sonra oy kullanmayacağım eğer bir kişi bile gelip oy kullanmak vatandaşlık görevidir felan derse çıkarır kimliğimi götüne sokarım
Toplam Hit: 757 Toplam Mesaj: 4