folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Adanalı Arkadaşlar Bi Yardım

Adanalı Arkadaşlar Bi Yardım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Merhaba arkadaşlar yarın a.ö.f. sınavı için adanaya gidicem öncelikle arkadaşlar bana şu iki yeri bi tarif edin adanının merkezindemi yoksa dışındamı, ikinci olarak ta güzel kaliteli lezzetli adana kebapını nerede yiyebilirim, yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim,

ADRES: Ç.Ü.BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR Y.O. BALCALI KAMPÜSÜ/SARIÇAM

ADRES 1 : AYŞE ATIL ANADOLU LİSESİ T.ÖZAL BUL.İLLER BANK.ARK/ÇUKUROVA

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xxlltbt
    xxlltbt's avatar
    Erkek

adres 1 de görüldüğü üzere beden eğitimi kampüsün içinde kampüse gitmek istiyorsan çarşıdan baraj yolu -balcalı arabasına bineceksin bu arabalar turuncu renkte

adres  2 de ise yine aynı taktik balcalı arabasına biniyorsun ve iller bankasının orda iniyorsun 50 m yürürsen okulu görürsün zaten

harbi adana kebabı istiyorsan  mobilyacılar sitesinde bolkepçe adlı bir resturant var orda yersin

yasa s. demirel bulvarında hakan kebap var orda yiyebilirsin

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek

hocam bi adana kebap yapan yer biliyorum öylesini görmedim daha...

ama adamın dükkanı yok gibi :)

harabe bir evin giriş katında yapıyor..etrafı kötü ama yemeği cok lezzetlidir..

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Özel araçla gideğim üstadım şehrin merkezlerinde mi buralar,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Hocam 1.sinav yeri icin universiteye gideceksin.Oldukca basit bir yolu var,sehir disinda desem degil icinde desem degil.Ama kolay bulunur.

2.sinav yeri icin yine universite yolu uzerinde iller bankasi var okul hemen onun arkasinda yani 1.sinava giderken izlenilen guzergahta diger okulunda.

Pm ile telefonumu atiyorum takilirsan ararsin.

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Güncel,

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fth_
    fth_'s avatar
    Erkek
    hocam beden egitimi yüksek okulu, benim öss ye girdiğim yer:) ve cok sanslısın yeni bir bina, içi dışı cok guzel , sınıfları guzel sıralar tek kişilik cok rahat koltukları var ve etrafında hiçbişey yok sessiz sakin, universitenin giriş kapısının ordan(içeri girmeden) sola bi yol gidiyo ordan giriyosun yolu takip ediyosun,karşına cıkacak 2.bina universiteye nası giderim dersen, turuncu beyaz barajyolu balcalı arabaları war,2 dakkada bir gecerler, onlara binersen dogruca uniye gelirsin,sen buyuk ihtimalle otogara gelirsin ordan çarşıya servisler olur seni getiren firmalar, onlar bırakır seni bıraktıkları yerde sor birine yada git durağa bin barajyolu-balcalıya ikinci sordugun yere yine aynı otobusle gidebilirsin sadece 100 metre kadar yuruyeceksin gitmek istedigin yer olarak "iller bankası " dersen sana her turlu yardım ederler iller bankasında indikten sonra istersen ayse atılı anadolu lisesi de, istersen extrem dersanesi de(eski dersanemdir buarada), herkes yardımcı olur sana, extrem dersanesinin karşısında bi park wardır onun hemen bitişigindedir senin okul, oda guzel bi okuldur , bissuru arkadasım wardı ordan ama içine girmek nasip olmadı, onun için bişey diyemeyecegim kebabıda yine bu anlattıgım yerin yakınında arasında 5-6 durak falan wardır hasan usta kebabta yiyebilirsin yıllardır yeriz, severiz tatillerde adanaya geldigimde eve gitmeden once ugrayıp, karnımı doyurup ondan sonra evime gittigim mekandır lan nekadar cok sey yazdım:D özlemişim heralde baya

çocuktum,büyüdüm
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jayde
    jayde's avatar
    Erkek

askerliği orada yaptım.şehmuzdan yerdik biz yemeği genelde

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kız Babası
    kuytul
    kuytul's avatar
    Erkek

Adananın merkezinde bi yerde balcalıya veya üniversiteye gidicem dersen tarif edilir. Üniversiteye otobandan da giriş var. Artık nerede sorarsan ona göre yakın yer tarif edilir. Sen en yisi compünün telfonu al ben kıbrıstayım :)

instagram.com/yks.rehberlik >> YKS Rehberlik ve Eğitim Koçluğu için takipte kalın ;)
Toplam Hit: 1144 Toplam Mesaj: 9