Adanalı Müridler Yada Çukurova Üniversiteliler?
-
bir arkdaşı arıyorumda ulaşamıyorum kendisine elimde sadece ismi ve okuduğu bölüm var biyoloji bölümünde şu ara okuyu olabileceği gibi geçen yıl mezun olmuşta olabilir? yardım edebilecek olan varmı?
-
okulun telefon numarasından arayıp öğrenemiyormusun aradığın kişinin orada okuyup okumadığını orada olup olmadığını :F
-
ne dicem öğrenci işlerine ? öle her arayana bilgi verilirmi
-
öle her arayana bilgi vermiyorlarsa seninde bi avantajın var öğrenci kimliğin var. bilgilerini ver daha sonra bilgi al dostum. olmadı okula git :F heralde sokmucaklar değil :F
sonuçta orda okuyorsun hiçbi tanıdığın yok :F
-
orda okuduğumu kim söyledi?
orda okuyor sadece ben bilmem etmem oraları
-
up
-
kız arkadaşım geçen sene çukurova büyolojiden mezun oldu. ismini söylersen belki ulaşırız.
-
evet hocam bi ismini verde bakalım bi ama zor... cünkü alttan dersi varsa ve gecen sene mezun olması gerekiyorsa bu sene okula devam mecburiyeti yoktur... okulda bulmak zor olur...
-
crafty bunu yazdı:
-----------------------------evet hocam bi ismini verde bakalım bi ama zor... cünkü alttan dersi varsa ve gecen sene mezun olması gerekiyorsa bu sene okula devam mecburiyeti yoktur... okulda bulmak zor olur...
-----------------------------Alttan alanların kralı abdullahazad :D apoya sorun :D remzi başkan sende baya tecrübeli duruyon ha :F