Adaparka Gidiş..
-
Müritler merhaba, belgratkapı yada çapadan adaparka nasıl gideriz bilgisi olan varsa çook iyi olur?
Toplu taşıma aracıyla. :)
-
Hocam tarif edemeyeceğim ama ciddi apaçi kaynıyor oralar.Onun dışında zaten inanılmaz kalabalık hele haftasonları tekrar düşün derim :)
-
çapa dan alt caddeye inersin ( vatan cad. ) minibüse binersin edirnekapıya çıkarsın oradan cevatpaşa minibüsüne binersin adapark da inersin :):)
-
capadan (tramvay)=>zeytinburnu (metro)=>kocatepe (minibus ya da otobüs) adapark
Ayrıca adapark değil parkada
Galiba yol biraz uzadı ama trafiğe takılma riskin yok
furkan5816 tarafından 07/May/13 18:33 tarihinde düzenlenmiştir -
mYMusti bunu yazdı
çapa dan alt caddeye inersin ( vatan cad. ) minibüse binersin edirnekapıya çıkarsın oradan cevatpaşa minibüsüne binersin adapark da inersin :):)
Hocam çok sağolasın, belgrat kapıdan gidiş yok mu olmadı öyle yapacaz artık.
Cesnist bunu yazdıHocam tarif edemeyeceğim ama ciddi apaçi kaynıyor oralar.Onun dışında zaten inanılmaz kalabalık hele haftasonları tekrar düşün derim :)
Yarın gitmeyi planlıyorum hocam problem olur mu?
-
Telekinesis bunu yazdımYMusti bunu yazdı
Hocam çok sağolasın, belgrat kapıdan gidiş yok mu olmadı öyle yapacaz artık.
Cesnist bunu yazdıHocam tarif edemeyeceğim ama ciddi apaçi kaynıyor oralar.Onun dışında zaten inanılmaz kalabalık hele haftasonları tekrar düşün derim :)
Yarın gitmeyi planlıyorum hocam problem olur mu?
Haftaiçi daha az problem olur akşam saati gitmezsen etraf sakin olur hem.En son 2 sene önce gitmiştim dışarıdan çekirdek vs kabuklu yemiş içeri sokmuyorlardı piknik falan yasaktı suan durum nedir bilmiyorum ama
-
la bızım arka sokak :D hocam bak capadan 32A otobusune bınıyorsun sofore adaparta ınıcem de o ındırır senı ınınce bı 15 dk yurume mesefasınde olmadı tansas vardı eskıden oralarda onu gordugun yerde ın kıme sorsan gosterır yada karakol goruceksın karakoldan sonrakı durakta ın :)
-
-
Çapadan Vatan caddesine doğru in, oradan Fatih metroya binip kocatepe-forum istanbul durağında in, metrodan çıkarken sol çıkıştan çık, kalabalığı minibüslere kadar takip et, oradan adapark minibüsüne binersin çok yakınında inersin.
Ya da 30-40 dk otobüs beklemeyi göze alırsan, çapa dan topkapı istikametine giden bir otobüs durağında bekleyip 32 A bin, otobüsde kalabalık iyice azalmaya başladığında şöföre ya da başka bir yolcuya sorarsın ineceğin yeri.
zigor tarafından 07/May/13 23:33 tarihinde düzenlenmiştir -
Şuan en mantıklısı 32A ya binmek gibi geliyor, birazdan çıkarsak yetişiriz sanırım.
Teşekkürler Müridler.