Adapazarında Araç Bulma
-
hocalar geçmiş zaman bi araç satışı verdik vekaletle adam satışı almadı elden ele biraz gezmiş araba şu an adapazarında olduğunu biliyoruz en son elden çıkartan vatandaşa ulaşabildim fakat son sahibine ulaşamadık bi türlü sigortası yapılmış sizden ricam adapazarında ya da sakaryada bulunan arkadaşlar bi gören olursa iletişime geçebilirmi farklı bi niyetimiz yok kesinlikle sadece satışı vericez kurtulucaz araçtan araç gri fiat doblo plakası 34 fjk 75
-
Selam hocam, sakaryada ikamet ediyorum. Dikkat edeceğim.
-
CnkGn bunu yazdı
Selam hocam, sakaryada ikamet ediyorum. Dikkat edeceğim.
saolasın hocam
-
Araç senin üstüne ise git polise bildir :) bulsunlar hemen hem de alan adama heyecan olur
-
Elysion bunu yazdı
Araç senin üstüne ise git polise bildir :) bulsunlar hemen hem de alan adama heyecan olur
Bencede sattığın kişiyi ara .. Satışı kim alıcaksa yarına kadar bana ulaşsın yoksa çalıntı olarak polise bildiriyorum diyorsun.. Araç herhangi bir suç yada olaya karışırsa bu kez polis seni bulacak!.
-
Arac kimin uzerine ise o guvendigi bi arkadasina senet imzaliyacak. Arkadasi senetin tahsili icin icraya basvuracak. Arac sahibi mal beyani olarak o araci gosterecek. Yasal sure sonunda araca icradan yakalama emri cikacak. Bu isin yolu bu. Polise gidip satisi almiyorlar desen bize ne derler. Aracim calindi desen aksi ispatlanip basin agrir. Tek yolu icra kanali dedigim sekilde.
-
nukeshore bunu yazdı
Arac kimin uzerine ise o guvendigi bi arkadasina senet imzaliyacak. Arkadasi senetin tahsili icin icraya basvuracak. Arac sahibi mal beyani olarak o araci gosterecek. Yasal sure sonunda araca icradan yakalama emri cikacak. Bu isin yolu bu. Polise gidip satisi almiyorlar desen bize ne derler. Aracim calindi desen aksi ispatlanip basin agrir. Tek yolu icra kanali dedigim sekilde.
hocam alan adam sıkıntıya düşecek böyle yaparsak son çare olarak senet olayını yapıcaz artık. çalıntı vermek sıkıntı hem adam cidden madur olacak hem ucu bize dokunacak gene
-
Facebook da gruplara yaz Sakarya radar grubu falan bir yerde gören çıkar
-
Burada dobloları kırmızı dolmuş yaparlar genelde, işe onlara bakmakla başlayacağım :) Bulursam haber ederim hocam.
-
muco bunu yazdı
Burada dobloları kırmızı dolmuş yaparlar genelde, işe onlara bakmakla başlayacağım :) Bulursam haber ederim hocam.
hocam saol inşallah biyerden çıkarda kurtuluruz şu işten
-
pompaci bunu yazdınukeshore bunu yazdı
hocam alan adam sıkıntıya düşecek böyle yaparsak son çare olarak senet olayını yapıcaz artık. çalıntı vermek sıkıntı hem adam cidden madur olacak hem ucu bize dokunacak gene
Hocam adamın sıkıntıya gireceğini söylüyorsun ama arabayı biri tutsa bombalı araç olarak kullansa, hırsızlık yapsa, birine vurup kaçsa velhasıl illegal bir eylemde kullansa olan sana olacak. Fazla iyi niyet iyi değildir unutma. Gerçi arabaya haciz koydursan uygulamaya takılmadıktan sonra kimse kalkıpta araç nerede acaba diye aramaz. Gene aracı sen bulacaksın sonra trafik gelio aracı bağlayacak. Allah yardımcın olsun