Adaptore Miknatis Taksam Sorun Olurmu?
-
merhaba
laptopun adaptoru masanin kenarina falan sabitlemek icin orta halli bi miknatis taksam sorun olurmu?
laptop cantasina koyarken de harddiskin oraya denk gelmemesine dikkat ederim adaptore yada bilgisayara zarar verirmi acaba ?
-
sağlıklı olacağını düşünmüyorum hocu
-
yolbulucu bunu yazdı
merhaba
laptopun adaptoru masanin kenarina falan sabitlemek icin orta halli bi miknatis taksam sorun olurmu?
laptop cantasina koyarken de harddiskin oraya denk gelmemesine dikkat ederim adaptore yada bilgisayara zarar verirmi acaba ?
kardeş seni de kaybettik sanırım :D ortamdaki her manyetik ortam diğer manyetik ortamı bozar sonra bi gün bi kalkmış bakmışsın ki aaa pc niye boot hatası veriyor :/
çift taraflı bant kullan çift ayaklı çengel tak ne bilim açıkcası benim aklıma bir sürü şey gelir de orta halli mıknatıs takmak 40 yıl düşünsem aklıma gelmezdi. Aklımda canlandıramadım bile
-
KaRaKuLe bunu yazdıyolbulucu bunu yazdı
merhaba
kardeş seni de kaybettik sanırım :D ortamdaki her manyetik ortam diğer manyetik ortamı bozar sonra bi gün bi kalkmış bakmışsın ki aaa pc niye boot hatası veriyor :/
çift taraflı bant kullan çift ayaklı çengel tak ne bilim açıkcası benim aklıma bir sürü şey gelir de orta halli mıknatıs takmak 40 yıl düşünsem aklıma gelmezdi. Aklımda canlandıramadım bile
ya surekli farkli masalara yapistiracagimdan boyle sorun oluyo :/ yoksa cift tarafli bant daha mantikli tabi.diske uzak koyarim cantaya koyarken de adaptoru bozarmi ya ondan korkuyorum
-

Hocam bu sana bir fikir versin :)
-
KaRaKuLe bunu yazdı

Hocam bu sana bir fikir versin :)
zeki adam baska amk :D beenim anlamadığım 10 yıllık laptop kullanıcısıyım sürekli baska masada kullanıyosan niye illa bi tarafa sabitleme gereği duyuyorsun :)
Shephard tarafından 24/Eyl/13 04:48 tarihinde düzenlenmiştir