Adblock Engelleyen Siteleri Nasıl Aşarım
-
Merhaba arkadaşlar bu aralar çoğalmaya başladı bu tür siteler adblock kapat siteye öyle gir diyor bunu nasıl aşabilirim nasıl adblock aktif ikin siteye girebilrim,
-
Versene bi link bakayım nasıl bişey o siteler adbloksuz değil internete tuvalete çıkmam arkadaş
-
kullanmayın adblock falan, internetin gelişimine yardımcı olun :)) biri senin reklamlı sitene adblocklu girse güzel olur mu? :))
-
Örnek site,
http://techkkno.blogspot.com/
Bunun gibi siteler her gün çoğalmakta nasıl aşabiliriz bu çirkin durumu,
-
firefox da foxfilter diye bir eklenti var o işine yarar hocam sanırım.Bu eklentinin tek kötü yanı eklenti için üyelik gerekiyor siteleri çok yavaş açılıyor.
-
Adblock güzel üstadım diğer eklentiyi denemedim, nasıl aşarım acaba adblock ile ilgili bu sorunu,
-
noscript eklentisini kur
-
nolanded bunu yazdı:
-----------------------------
noscript eklentisini kur
NoScript :: Add-ons for Firefox
-----------------------------Gereksiz bir eklenti üstadım zırt pırt uyarı veriyor herhangi bir şeyi çalıştırırken izin istiyor,
-
Robinson_Crusoe bunu yazdı:
nolanded bunu yazdı:
noscript eklentisini kur
-----------------------------Gereksiz bir eklenti üstadım zırt pırt uyarı veriyor herhangi bir şeyi çalıştırırken izin istiyor,
-----------------------------no scriptmi gereksiz :|
-
The_FCN bunu yazdı:
Robinson_Crusoe bunu yazdı:
nolanded bunu yazdı:
noscript eklentisini kur
-----------------------------no scriptmi gereksiz :|
-----------------------------Evet hiç bir işime yaramdı tam aksine beni yavaşlattı,