Add-On Domain Özelliğini Kullanan Müridler ?
-
müridler tünaydın.
şimdi elimdeki hostu kullanayım diyorum. zaten bir site kurulu durumda ama pek yer işgal etmiyor aynı şekilde aylık trafik gideri azami seviyede.
böyle bi özellik varmış 2 domaini tek host ile kullanabiliyorum. ama şüphelerim var bunun sitelere olumsuz etkisi filan olur mu acaba ?
ayrıca tek ftp hesabından mı yönetiliyor bunlar ?
-
-
bi zararı olmuyor hocam ben 2 yıldır kullanıyorum o şekil 5-6 sitem bi sitenin hesabında.Kendisine ait ftp hesabıda var.Ana sitedeki ftp hesabına girince de actıgın domaının adı klasor olarak var ordada site var ister kendi ftpsine girersin ister ana ftpden ulasırsın klasor olarak ana ftpdede yer alıyor site ismi ile.
Her saglayıcıda yok o ozellık mesela bırı hozzt ta onlar sınırsız acıyorlar ama aysima ya soruyorsun onlarda yok yeni hesap almanız gerekiyor diyor,değerlendirebilirsin bence.Benimkiler blog oldukları için bw ve alan sorunu vs olmuyordu.
-
insidae bunu yazdı
bi zararı olmuyor hocam ben 2 yıldır kullanıyorum o şekil 5-6 sitem bi sitenin hesabında.Kendisine ait ftp hesabıda var.Ana sitedeki ftp hesabına girince de actıgın domaının adı klasor olarak var ordada site var ister kendi ftpsine girersin ister ana ftpden ulasırsın klasor olarak ana ftpdede yer alıyor site ismi ile.
Her saglayıcıda yok o ozellık mesela bırı hozzt ta onlar sınırsız acıyorlar ama aysima ya soruyorsun onlarda yok yeni hesap almanız gerekiyor diyor,değerlendirebilirsin bence.Benimkiler blog oldukları için bw ve alan sorunu vs olmuyordu.
eyw. hocam tüm merak ettiklerimi cevaplamışsın. hostumda zaten o özellik var 3 adet domaine izin veriyorlar.
tekrar saol bilgiler için.
-
addon da en sevmedigim taraf addon olarak ekledigine addon.anadomain.com dan da ulasilabiliyor olmasi. yani ayni zaman da subdomain olmus oluyor.
ama sub dan erisime kapatilabilir aslinda lan -_-
-
ASLIYUCE bunu yazdı
addon da en sevmedigim taraf addon olarak ekledigine addon.anadomain.com dan da ulasilabiliyor olmasi. yani ayni zaman da subdomain olmus oluyor.
ama sub dan erisime kapatilabilir aslinda lan -_-
sub mu ?
bildiğim kadarıyla anadomainden ulaşılıyor siteye ?
eğer sub olacaksa problem olur o zaman :/
-
anlatmak istedigim suydu. senin anadomain.com diye bir adresin var ve buna addon.com diye bi addon domain ekliyosun.
senin istedigin sekilde addon.com dan erisiliyor ama ayni zaman da anadomain.com a sub olan addon.anadomain.com da olusuyor.
bi dene, test et butun sorularin ortadan kalkar (;
-
güzel bir özellikmiş mesajım bulunsun
-
ASLIYUCE bunu yazdı
anlatmak istedigim suydu. senin anadomain.com diye bir adresin var ve buna addon.com diye bi addon domain ekliyosun.
senin istedigin sekilde addon.com dan erisiliyor ama ayni zaman da anadomain.com a sub olan addon.anadomain.com da olusuyor.
bi dene, test et butun sorularin ortadan kalkar (;
anladım hocu :F
peki ns yönlendikten sonra mı addon ekleyebiliyoruz yoksa addon ekledikten sonra mı ns yönlendirme yapabiliyoruz ?
-
sırası muhim değil. ama biliyosun domaine erişebilmek için ns yonlendirmen şart :D