Addafix Database'lerinden Numara Sorgulama
-
Arkadaşlar Merhaba..
Addafix'in databaselerinden okutarak web sitesi üzerinden numara sorgulatmak istiyorum...
Bunu yapan bir kaç site var.. turktccar üzerindeki numara sorgulama sistemi veya sizin örnek olarak gösterebileceğiniz yabancı siteler vs.. Böyle bir php - html - script vs. kodlaması konusunda yardımcı olabilecek arkadaş varmıdır..
Fiyatı uygun olursa ücretiylede teknik destek almak istiyorum..
Fikirlerinizi ve bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim...
-
http://turktuccar.com/numara-sorgula
bi süredir sorgulatma yapıyorum ama sonuç vermiyor sizde durum nasıl ?
-
toplu numara sorgulatacak bir sistem ola keşke yada yapacak birisi kendisiyle paylaşımalrda bulunabilirdim .
-
Şu an düzelmiş durumda ama benim istediğim burdaki gibi bir sistemi kendim kurmak istiyorum...
-
gizlilik ihlali yok mu bunlarda biz açsak böyle bir site ertesi gün savcılıkta gözümüzü açarız kesin
-
sen database i getir sana burda php asp juseppe ne istersen script yazarlar zaten :D
db yok daha, varsada vermiyolar bize :P
-
database gerek olmuyacak zaten.. direk addafix'in database'inden okutmamız lazım.. soylediğim sitedeki mantıkda öyle çalışıyor.. Numarayı güncelleme yada silme gibi işlemler yapıldığında eş zamanlı yansıtılıyor orayada.... ?
-
bazı sorgulamalar zone25 olarak çıkıyor..
nedir bu zone25...
-
ElizaBeTH bunu yazdı
toplu numara sorgulatacak bir sistem ola keşke yada yapacak birisi kendisiyle paylaşımalrda bulunabilirdim .
ne gibi bi paylaşım db varmı db? varsa toplu topsuz tek tek bekleye bekleye çift burgulu salto şeklinde sorgulatmalar yapabiliriz. ama db şart :)
-
iSo bunu yazdıElizaBeTH bunu yazdı
ne gibi bi paylaşım db varmı db? varsa toplu topsuz tek tek bekleye bekleye çift burgulu salto şeklinde sorgulatmalar yapabiliriz. ama db şart :)
alan aldı db yi .)
zone2
zone 25
lovers avea
bunlar hepsi geçici .))
-
sorgulamada çıkan zone25 nedir