Adebo Photoshop İle Alakalı Bir Soru

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    akmarky
    akmarky's avatar
    Erkek

photoshop bilen arkadaşlara bir sorum var arkadaşlar photoshop 08 de 360 pixel bir proje açsak bu projeye dışarıdan 200 pixel bir dosya eklersek 360 a nasıl yükseltiriz + 50x20 genişlikxuzunluk mu    yoksa uzunlukxgeişlik mi 200p görüntüyü boyutunu küçültsek pixel sayısı artarmı....

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Daniel-Koo
    Daniel-Koo's avatar
    Erkek

sorununu tam olarak anlayamadım.. 

ne diyon?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    whoobay
    whoobay's avatar
    Erkek

Canvas size'dan büyütürsün çalışma alanını.

Herşey kolaydır, bazen değil işte ∆
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    slanger
    slanger's avatar
    Erkek

anlamaya çalıştım diyelim :D hocam projenin üstüne başka bi resim daha eklemek istiyosun ama küçük resme büyük resim ekleyeceksin? eğer anladığım gibiyse ne içtin merak ettim.image sekmesinden image size seç ordan istediğin boyuta ayarla. bi de genişlikxyükseklik

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Esconda
    Esconda's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    akmarky bunu yazdı

photoshop bilen arkadaşlara bir sorum var arkadaşlar photoshop 08 de 360 pixel bir proje açsak bu projeye dışarıdan 200 pixel bir dosya eklersek 360 a nasıl yükseltiriz + 50x20 genişlikxuzunluk mu    yoksa uzunlukxgeişlik mi 200p görüntüyü boyutunu küçültsek pixel sayısı artarmı....

Pixe boyutu artsada o orantısızlığı yumuşatarak giderebilirsin.

https://t.me/pump_upp
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sRcN
    sRcN's avatar
    Erkek

nasıl bir soru şeklidir cvp verip yardımcı olalım dedim ama birisi soruyu anlayıp bizimde anlayabileceğimiz bir formata sokup bize yardımcı olsun birisi önce :}

Wordpress - SEO & Digital Marketing
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek

Kardeş sorununne anlamadım. Anlatamamışsın..360 px den kastın 360x360 px mi?

360x360 içine 200x200 sığar

ha 200px resmi nası 360 yaparım diyosan kenarlarından çek sündür otomatik olarak araya px atar PS..

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
Toplam Hit: 698 Toplam Mesaj: 7