Adebo Photoshop İle Alakalı Bir Soru
-
photoshop bilen arkadaşlara bir sorum var arkadaşlar photoshop 08 de 360 pixel bir proje açsak bu projeye dışarıdan 200 pixel bir dosya eklersek 360 a nasıl yükseltiriz + 50x20 genişlikxuzunluk mu yoksa uzunlukxgeişlik mi 200p görüntüyü boyutunu küçültsek pixel sayısı artarmı....
-
sorununu tam olarak anlayamadım..
-
Canvas size'dan büyütürsün çalışma alanını.
-
anlamaya çalıştım diyelim :D hocam projenin üstüne başka bi resim daha eklemek istiyosun ama küçük resme büyük resim ekleyeceksin? eğer anladığım gibiyse ne içtin merak ettim.image sekmesinden image size seç ordan istediğin boyuta ayarla. bi de genişlikxyükseklik
-
akmarky bunu yazdı
photoshop bilen arkadaşlara bir sorum var arkadaşlar photoshop 08 de 360 pixel bir proje açsak bu projeye dışarıdan 200 pixel bir dosya eklersek 360 a nasıl yükseltiriz + 50x20 genişlikxuzunluk mu yoksa uzunlukxgeişlik mi 200p görüntüyü boyutunu küçültsek pixel sayısı artarmı....
Pixe boyutu artsada o orantısızlığı yumuşatarak giderebilirsin.
-
nasıl bir soru şeklidir cvp verip yardımcı olalım dedim ama birisi soruyu anlayıp bizimde anlayabileceğimiz bir formata sokup bize yardımcı olsun birisi önce :}
-
Kardeş sorununne anlamadım. Anlatamamışsın..360 px den kastın 360x360 px mi?
360x360 içine 200x200 sığar
ha 200px resmi nası 360 yaparım diyosan kenarlarından çek sündür otomatik olarak araya px atar PS..