Adeko 9 Full Elinde Olan Var Mı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Foxxxxxx
    Foxxxxxx's avatar
    Erkek

arkadaşlar adeko 9 full programını arıyorum nette buldum fakat crack yok sallamış mnillet ayrıca herkes crack konusunda sıkıntılı acaba elinde olan bilen bulabilen varsa

paylaşabilirmi yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

Babamı namaz kılmış, dua ederken görünce Benim için de dua et deyiveriyorum Ve babamın cevabıyla sarsılıyorum Kendisi nerede, derse, ne diyeyim?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Foxxxxxx
    Foxxxxxx's avatar
    Erkek

yokmu elinde olan

Babamı namaz kılmış, dua ederken görünce Benim için de dua et deyiveriyorum Ve babamın cevabıyla sarsılıyorum Kendisi nerede, derse, ne diyeyim?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XCoder
    XCoder's avatar
    Erkek
    crack yok ayrıca Türk programı !!

The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the force.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Foxxxxxx
    Foxxxxxx's avatar
    Erkek

cogu yerde programö linkleri bile salam degil  onca salam programların crack i varken türk programı mı kırılamıyor başım agrıdı türk programı olsa ne olur bana ögretsinler ben cracklerim onlar bütün programları lisanslı mı kullanıyor acaba

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XCoder
    XCoder's avatar
    Erkek
    burda olay crackleyip crackleyememek değil, olay saygı, zaten zayıf bir sektörümüz var iyice darbe vurmayalım.

The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the force.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Foxxxxxx
    Foxxxxxx's avatar
    Erkek

XCoder bunu yazdı:
    -----------------------------
    burda olay crackleyip crackleyememek değil, olay saygı, zaten zayıf bir sektörümüz var iyice darbe vurmayalım.
    -----------------------------

sitesinde 2200 lira bu bir işcinin 4 ayda yemeden içmeden çalışıp kacanabilecegi oran bu kadar oahalı olması şart mı

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Victoria
    Victoria's avatar
    Erkek

adeko programnı bnde kullandım lisanslı olanını zor bulursun crack i de hackhell

Toplam Hit: 5105 Toplam Mesaj: 7