Adense Hakkında Bı Soru

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

www.hikaye.xxx ıcın adenseye basvurdum soyle bı mail geldı .. Sıte banlanırmı adense reklamı eklesek muritler?

AdSense'e hoş geldiniz!

Başvurunuz üzerinde kısmi bir inceleme gerçekleştirdik. Bununla birlikte, sitenize AdSense kodunu uygulamaya başlayabilirsiniz. Ancak, siteniz tamamen incelenene kadar www.hikaye.xxx adresinde etkin reklamlar göremeyeceksiniz. Bunun yerine yalnızca, sitenizin arka planıyla uyumlu boş reklamlar göreceksiniz.

AdSense kodunu sitenize yerleştirene ve bize reklam istekleri gönderene kadar başvurunuzu incelemeyi tamamlayamayız. İncelememizi tamamladığımızda, başvurunuz ya tamamen onaylanacak ya da onaylanmayacaktır. Onaylanırsa etkin reklamlar görmeye başlayacaksınız.

Reklamlar sitenizde görünmeye başlar başlamaz, hesabınızı politikalarımıza uygunluk açısından sürekli olarak inceleyeceğimizi lütfen unutmayın. Herhangi bir ihlal saptanması durumunda, sayfalarınıza reklam sunumu durdurulabilir veya hesabınız onaylanmayabilir. Herhangi bir noktada reklamları görememeye başlarsanız, AdSense hesabınıza giriş yaparak, varsa görüntülenen uyarıları incelemenizi öneririz.

Reklam kodunu sitenize yerleştirmeye başlamak için aşağıdaki adımları izleyin:

- Ben alışılmış şeyleri sevmem, bilirsin.Yaşamaksa ; dilediğim gibi yaşamalıyım, sevmekse; gönlümce sevmeliyim.Kendi elimle yazmalıyım alın yazımı,ölmekse istediğim anda ÖLMELİYİM.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kız Babası
    kuytul
    kuytul's avatar
    Erkek

yani diyor ki henüz onaylamadık seni bikaç ay bekleticez o arada reklamları yayınla bakalım nereye koyacan sahtekarlık yapacan mı kendin hakkında bana ip uçları ver ha ben gene iptal edicem ama sen yine de yap diyor :)

instagram.com/yks.rehberlik >> YKS Rehberlik ve Eğitim Koçluğu için takipte kalın ;)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    e2
    e2's avatar
    Erkek

Hocam adult, warez, hack içerikli sitelerde adsense yasak diye biliyorum ben. Büyük ihtimalle 2. aşamadan geçemicek site.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nereodi
    nereodi's avatar
    Erkek

onaylasalar bile 100 dolara yaklaşınca ban yersin

canısı| Keser gibi olma; hep bana, hep bana. Testere gibi ol Bir sana bir bana...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    whoobay
    whoobay's avatar
    Erkek

.xxx uzantılı domaininde adult içerikli hikayeler olacağını varsayıyorum ve banlanırsın.

Herşey kolaydır, bazen değil işte ∆
Toplam Hit: 675 Toplam Mesaj: 5