Adf.Ly

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Reskam
    Reskam's avatar
    Erkek

Selamın Aleykm arkadaşlar Adf.ly'den Nasil Para Kazanılıyor. Bilen varmı PayPal Hesabına aktaracak Şekilde Resimli veya açıklayıcı olan varmı ???

Memento Mori
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    motka
    motka's avatar
    Erkek

Alın teriyle para kazanmak varken bunlarla uğraşma zaman kaybı bence.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1234567B
    1234567B's avatar
    Erkek

Eğer yüksek bir kitlen ve sürekli sitene giren kullanıcıların linklere tıklaması gerekmiyorsa bulaşma yani ne bilim bir download siten yoksa değmez geliri çok düşük adfly bilemicem ben bc.vc kullanıyordum ayda 12 dolar getirisi oluyordu kesinti yapmıyor vergi filan ayağına bc.vc tavsiyemdir.Ödeme olaylarıda çok basit sadece paypal emailini yada iban nonu yazarak alt ödeme sınırına ulaştığında ödemeni alabilirsin.

arbeit macht frei
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1234567B
    1234567B's avatar
    Erkek
    youshes12 bunu yazdı

Alın teriyle para kazanmak varken bunlarla uğraşma zaman kaybı bence.

arkadaşım düşüncen yanlış herne olursa olsun bu işte emek sarfeden insanlar var ve bu çalışmanında dışarıda taş taşımak gibi kendine özgü zorlukları var

arbeit macht frei
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek
    1234567B bunu yazdı

Eğer yüksek bir kitlen ve sürekli sitene giren kullanıcıların linklere tıklaması gerekmiyorsa bulaşma yani ne bilim bir download siten yoksa değmez geliri çok düşük adfly bilemicem ben bc.vc kullanıyordum ayda 12 dolar getirisi oluyordu kesinti yapmıyor vergi filan ayağına bc.vc tavsiyemdir.Ödeme olaylarıda çok basit sadece paypal emailini yada iban nonu yazarak alt ödeme sınırına ulaştığında ödemeni alabilirsin.

aylık 12 doları aşağı yukarı kaç tıkla kazanıyordun hacı?

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1234567B
    1234567B's avatar
    Erkek
    u235 bunu yazdı
    1234567B bunu yazdı

aylık 12 doları aşağı yukarı kaç tıkla kazanıyordun hacı?

Hocam pek net bir söylenemiyor bu konuda.Çünkü reklam oranları sürekli değişiyor.Genelde 1000 tıklamaya 1.5-1.8 dolar arası veriyor.Benim sitenin günlük 1k hiti vardı.Ama benim site torrent sitesi olduğu için giren herkişi mutlaka birkere tıklıyordu :)Normal web sayfaları için bu kazanç çok daha düşük olacaktır.Adfly güvenilirmi bilemiyorum.Ama bc.vc ödemeleri zamanında yapıyor.Bunun garantisini verebilirim.

Duyurular!

04/01/2013
    Reklamveren yoğunluğumuzdan dolayı Türkiye için oranlar 2.00 dolar oranına yükseltilmişir.. Tüm yayıncılarımıza teşekkür ederiz. Bol kazançlar.
    01/01/2013
    Merhaba, Kampanyaya gösterilen yoğun ilgiden dolayı tüm kullanıcılarımıza teşekkür ederim. İyi paralar kazandık/kazandırdık. Umarım böyle devam eder. Kampanya sona ermiş olup 1.8 dolar oranı ile kazanç elde etmeye devam edebilirsiniz. Tüm kullanıcılarımıza bol kazanlı 2013 ler dilerim.
    25/12/2012
    Elveda 2012. Yıl sonuna kadar Tüm Türkiye'den gelen hitleriniz için oranımız 2.50 dolar olacaktır. Bu seneyi kazançlı kapatmanızı sağlayacak bu kampanyayı kaçırmayın.
    24/12/2012
    Merhaba birkaç gündür devam eden hata sorunu giderilmiştir. Bir daha tekrarlanmaması için önlemlerimizi arttırmaktayız. Bu sorunlarda bizim yanımızda olduğunuz için teşekkür ederiz. Türkiye oranı 1.8 dolar olarak devam etmektedir.
    24/12/2012
    Türkiye için yayıncı oranlarımız 1.80 dolar olarak yükseltilmiştir.
    23/12/2012
    Merhaba arkadaşlar, Ara ara veritabanı sebebiyle hatalar görülmektedir. Hata ile ilgili çalışmalarımız devam etmektedir. Bilginize.
    14/12/2012
    Tüm Paypal ve Banka Ödmeleri tamamlanmıştır. Bol kazançlar dilerim.
    06/12/2012
    Türkiye için 1.2 dolar olan oranımız 1.5 dolar\'a çıkarılmıştır. Amacımız sadece yayıncıların kazanması değildir. Sizler kazanırken ziyaretçilerinizinde yönlenen kısaltma sayfalarında \"reklamlar ile boğulmadan\" sitelerinizi ziyaret etmelerini devam ettirmeyi amaçlamaktadır. Bizlere bu yolda katkılarını esirgemeyen tüm yayıncı arkadaşlarıma teşekkür ederim.
    30/11/2012
    Tüm kazanç ödemeleri tamamlanmıştır. İşbirliğiniz için çok teşekkür ederim. Bol kazançlar.
    23/11/2012
    Reklam kısıtlığı sebebiyle Türkiye hitleri bir süre 1.2 dolar olarak devam edecektir.

arbeit macht frei
Toplam Hit: 1060 Toplam Mesaj: 6