Adf.Ly Zararlımı ?
-
Arkadaşlar adf.ly 5 dolara 5k ziyaretçi gönderiyor sitenize bildiğiniz gibi. yanlız buunu frame içinde yazpıyor ve scripti gereği hep aynı bağlantı ile yolluyor.
Şimdi; google adf.ly yi tanıyor fakat sonuçta direk yönlendirme yani offline yönlendirmeyi google sevmiyor.
SADECE DENEYİMLİ ARKADAŞLARA SORUYORUM :
Denediniz ve bir zararını gördünüzmü ?
-
up ^
-
5 dolara 5k bedava. Ama bence bunun %90'ı hatalı tıklamalardan gelenler olur.
-
5k göndermiyor, 5k insana gösteriyor..
adsense sıkıntı çıkartabiliyor birde rastladığım kadarıyla.
-
SweetyVolty bunu yazdı
5k göndermiyor, 5k insana gösteriyor..
adsense sıkıntı çıkartabiliyor birde rastladığım kadarıyla.
Hocam laf kalabalığına gerek yok herkes biliyor 5k insana gösterdiğini lafın gelişi işte..
Adsenseden banlananı bende duydum r10 da felan..
Fakat bunun dışında bir zarar gören varmı onu merak ediyorum. Çünkü frame şeklinde açılıyor siteler ve %99 u anında kapatılıyor. Gelen ziyaretçinin sitede durmaması googlenin dikkatini çekecektir sonuçta.
Merak ettiğim kısım bu.
-
up
-
daybuyday kullanıyordu kötü olacağını sanmam.
-
reklam firmalarının %99u (%1 de ben karşılamamışımdır bi ihtimal diye) iframe hite karşı, hesap banlarlar.
google açısından da muhtemelen bi anda bu kadar hit aldığın için ve tek kaynaktan, iframe olarak geldiği için illaki cezası olacaktır.
daha önceki tecrübeme dayanarak söyleyim, r10 da ki hit programlarını kullanıyordum. alexa çok hızlı düşüşe geçmişti.
sonra kullanmayı bıraktım ilk kullandığımdaki seviyeden bile yukarı çıktı alexa. düşüşü kadar çıkışıda inanılmaz hızlı oldu. bağlımlı gibi bişey oluyosun programa.
bu alexanın çıkardığı sonuçtu.
program ile birlikte gelen hitlerden sonra ilk zamanlarda değil ama 10 gün filan sonra google dada sıra kaybı yaşadım. ki benim hitlerim frame filan da değildi. sitemin toparlaması aşağı yukarı 4-5 ay sürdü.
başka bir sitemdede 1 kerelik hit almıştım. 5k lık tı oda. ama 1 gün için geçerliydi. bişey olmadı ama ona. sürekli kullanımda etki ediyor sanırım.
bunlar benim kullanıp, yaşadığım olaylar.
-
FOXXLY bunu yazdı
reklam firmalarının %99u (%1 de ben karşılamamışımdır bi ihtimal diye) iframe hite karşı, hesap banlarlar.
google açısından da muhtemelen bi anda bu kadar hit aldığın için ve tek kaynaktan, iframe olarak geldiği için illaki cezası olacaktır.
daha önceki tecrübeme dayanarak söyleyim, r10 da ki hit programlarını kullanıyordum. alexa çok hızlı düşüşe geçmişti.
sonra kullanmayı bıraktım ilk kullandığımdaki seviyeden bile yukarı çıktı alexa. düşüşü kadar çıkışıda inanılmaz hızlı oldu. bağlımlı gibi bişey oluyosun programa.
bu alexanın çıkardığı sonuçtu.
program ile birlikte gelen hitlerden sonra ilk zamanlarda değil ama 10 gün filan sonra google dada sıra kaybı yaşadım. ki benim hitlerim frame filan da değildi. sitemin toparlaması aşağı yukarı 4-5 ay sürdü.
başka bir sitemdede 1 kerelik hit almıştım. 5k lık tı oda. ama 1 gün için geçerliydi. bişey olmadı ama ona. sürekli kullanımda etki ediyor sanırım.
bunlar benim kullanıp, yaşadığım olaylar.
Eywallah paylaştığın için. Böyle tecrübeler bekliyrum.