folder Tahribat.com Forumları
linefolder Cep Telefonları, Gsm Operatörleri ve Mobil İnternet
linefolder Adıma Yapılacak Her İşlemden Google Play Sorumludur

Adıma Yapılacak Her İşlemden Google Play Sorumludur

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Bu yorumların olayı nedir uygulama üstünden spam yorum mu artırıyorlar yoksa klasik "yorumum üstte gözüksün diye 1 yıldız verdim."  saçmalığının devamı mı? Adamın elindeki telefonun iq'su adamdan daha fazla. 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    clogu
    clogu's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Kesin trol yada sağlam reklam fimi. Bi dönem aynı mantıkla tumblr mudur nedir onda da benzr kötüleme yorumları vardı. Yok paralı yok sakın indirmeyin diye buda volume2 sanırım

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elcondor
    elcondor's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

Bu yorumların olayı nedir uygulama üstünden spam yorum mu artırıyorlar yoksa klasik "yorumum üstte gözüksün diye 1 yıldız verdim."  saçmalığının devamı mı? Adamın elindeki telefonun iq'su adamdan daha fazla. 

hocam klasik gerizekalı ergen yorumu işte, boşuna oksijen yakan mallar bile bile uygumayı indirip sonra "google play benim adıma bir şey yaparsa banane banane ben yazmıştım sorumluluk kabul etmem" ayağına yatıyor işte..

Birde süper uygulama çok beğendim ama götleri kalkmasın diye 1 yıldız verdim yazan tayfa var onlar tam ibretlik...

elcondor tarafından 19/Oca/16 00:31 tarihinde düzenlenmiştir

.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

geri zekalı beyinsizlerin yorumu bi ara faceookdada vardı  

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozgunlu
    ozgunlu's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Beyinsizlerin adıma yapacağı her işlem için mkyb sorumludur :|

Hello, i am nothing. I come from Neverland.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    ozgunlu bunu yazdı

Beyinsizlerin adıma yapacağı her işlem için mkyb sorumludur :|

"Ben yapmadım cemaat yaptı" der işin içinden çıkarım. 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
Toplam Hit: 1046 Toplam Mesaj: 6
google play