Adını Hatırlayamadığım Bir Film

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FCN
    FCN's avatar
    Erkek

zamanında televizyonda bi film izlemiştim şimdi bi konuşma esnasında aklıma takıldı bi sormak istedim

bi adam var adamın abd ye uçuo havalimanına geldiği sırada kendi ülkesinde darbe oluo,oyüzden havalimanında passaportu (protokolde öyle bi ülke olmadıgı için darbe sırasında )  onaylanmıyor ve havalimanından çıkışına izin verilmiyor.

filmde  ;

hostes var bitane bu adam hostese aşık oluyo

yerleri temizleyen bir görevli var hatta yerleri temizledikten sonra dikkat kaygan zemin tabelasını koyuyo ama yiende insanlar düşüo temizlikçide düşenleri izlio

havalimanı çalışanları  bu adamı ülkenin ajanı falan sanıo

havalimanı amiriyle havalimanında kaldıgı sürede değişik olaylar geçio havalimanı amiri adamın limandan çıkıp yakalanmasına uğraşıo

en son meşhur oluo falan abd vatandaşlık verio yada tam hatırlamıorum ülkesindeki darbede bitio olabilir ve havalimanından çıkabilio

havalimanında zamanını içerde iş arayarak,personel yemegini yiyerek,el arabalarını toplayıp onları almak için verilen centleri falan toplayarak yaşıo

vs vs..

film böyle adını hatırlayamıorum yardımcı olrsanız sevinirim :D

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karatahta
    karatahta's avatar
    Erkek
    http://www.imdb.com/title/tt0362227/

Çekil,Önümden Çekil...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    myblackworldweb
    myblackworldweb's avatar
    Erkek

FCN bunu yazdı:
    -----------------------------

zamanında televizyonda bi film izlemiştim şimdi bi konuşma esnasında aklıma takıldı bi sormak istedim

bi adam var adamın abd ye uçuo havalimanına geldiği sırada kendi ülkesinde darbe oluo,oyüzden havalimanında passaportu (protokolde öyle bi ülke olmadıgı için darbe sırasında )  onaylanmıyor ve havalimanından çıkışına izin verilmiyor.

filmde  ;

hostes var bitane bu adam hostese aşık oluyo

yerleri temizleyen bir görevli var hatta yerleri temizledikten sonra dikkat kaygan zemin tabelasını koyuyo ama yiende insanlar düşüo temizlikçide düşenleri izlio

havalimanı çalışanları  bu adamı ülkenin ajanı falan sanıo

havalimanı amiriyle havalimanında kaldıgı sürede değişik olaylar geçio havalimanı amiri adamın limandan çıkıp yakalanmasına uğraşıo

en son meşhur oluo falan abd vatandaşlık verio yada tam hatırlamıorum ülkesindeki darbede bitio olabilir ve havalimanından çıkabilio

havalimanında zamanını içerde iş arayarak,personel yemegini yiyerek,el arabalarını toplayıp onları almak için verilen centleri falan toplayarak yaşıo

vs vs..

film böyle adını hatırlayamıorum yardımcı olrsanız sevinirim :D

-----------------------------

Terminal

¯\(ツ)/¯ ฏ๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FCN
    FCN's avatar
    Erkek

he tamam süpersiniz ya :D

Toplam Hit: 741 Toplam Mesaj: 4