Adını Hatırlayamadığım Film Başlığı
-
Buna benzer bi başlık daha vardı daha doğrusu sonradan adını hatırlayamadığım bir film başlığı olsun'a dönmüştü ama gel gelelim bendeniz o başlığında adını hatırlayamadım :D neyse hepimiz bir gün bu konudan müzdarip olabiliriz adını hatırlayamayıp olsada izlesem dediğimiz bir film gelir aklımıza ama adı yok nasıl arıcaz da bulcaz ? Bence böyle bir başlık lazımdı bize de..
Ben hemen aradığım filme geleyim;Bir uçak kazasını gören adam kazadan birini kurtarıyor olay yerinde ayakkabısını unutuyor hatta küfrediyor o sefil haliyle birde ayakkabıları çamurlandı falan diye sonra bu adam haberlerde falan aranıyor kim kim diye tvlerde yayınlanıyor sonra herifin birisi o adam olmadığı halde onun yerine geçiyor para ödülü falan mı ne alıyor işte gerçek kahramansa para ödülünü görünce ortaya çıkmaya mı ne karar veriyor kahramanlık ve hayat şartları arasındaki ironiyi anlatan bir filmdi var mı hatırlayanınız ? -
filmi bildim star tvde çıkmıştı zamanında
ancak adını bilemedim :S
dublajında seslendirmeyi rambo serisini yapan adam yaptığından ses garip gelmişti o sebeple aklımda yer etmiş
-
Yanlış hatırlamıyorsam Dustin Hoffmann'ın filmiydi.Başka birisi çıkıyo ben kurtardım ayağına yatıyodu hatta filmin sonunda aslan kafesine biri düşüyodu... neyse sonunu söylemiyim :)
Edit:Buldum Zoraki Kahraman http://www.sinematurk.com/film_genel/17703/Zoraki-Kahraman
-
Heh işte o film Yaşa hocam yaa ! gece gece nasıl sevindim nasıl sevindim :)