Admin Şifreleri
-
slm arkadaşlar ben biçok internet sitesinin admin şifresini çaldım ama bi türlü deface nasıl yaparım anlayamadım arasında bazı amerikan üniversiteleri de var ama bi türlü yapamıyorum,bana bi basitçe anlatabilirseniz sevinirim
2)müşterilerin şifreleri ve bikaç alışveriş sitesine kolay girişler bile buldum ama biras korkuyorum yani nasıl no-ip işlemi gerçekleştiririm bi de bunu anlatırsanız süper olur

-
VEr bakkimm sifreleri sen denyeyim bi :=)))
-
nasıl aldığını anlatta bizde öğrenelim
-
İleti kullanıcının iradesi ile tarafından düzenlenip, silindi.
-
VoLaTiLe bunu yazdı:
[Lame!]
[Admin şifresini alıyorsun da,gerisine gelince bişey bilmiyorsun,hayret..!]
Çöp!
Ya dur olurmu öle şey... Nasıl öğrenecek peki bu insanlar? Bi yerden bi şekilde başlamak lazımdır. -
doğru ne deseniz doğru ama ben google'ın özel araam fonksiyonu ile buluyorum hatta bu konu üzerine bi site vardı,oradan bulmuştum ama
ne yapayım benim yapmadığım nokta deface,en zayıf olduğum nokta
dostum birisi admin hesabı olduktan sonra nasıl deface yapılır anlatabilirse çok güzel olur
-
VoLaTiLe lütfen artık bırak bu millete laf atmayı... adamlar bişeyler öğrenmeye çalışıyor sen ise yok lamermiş çöp möp diyon sorgusuz sualsiz...
-
çöp demeyi biliyor ama çöp işleri yapamıyor.=)
-
o siteler milyon kere hacklenmis zaten...
siteyi de sain buyucumuz vermisti bu forumda da vaktim olunca turkceye cevirip forumda yayinlamayi dusunuorm
burdan girip herkes okuyabilir... zaten burdan hackleyebilecegin siteler dedem yasinda olanlar.. cok ise yarar bi site diil ama ileri duzeyde ing bilen lame ler icin cok ii bi site... cunku sadece davs daki deface gibi diil direk sifrei aliosun...
bu arada ben anlatayim... admin panelini bulacaksin soora nasi bise istiosan oole bi sayfa yapip upload edeceksin...