Admin Veya Moderatörlere (Bir İstek,Bir Soru,Bir Öneri)
-
1-İsteğim şu: Tahribatta 25 bin küsür üye var.Bunların çoğu aktif değil.Şöyle birşey istiyorum,Son 2 aydır foruma girmemiş üyelerin ve msj yazmamış üyelerin uyarılması devamı taktirde de siteden silinmesini istiyorum.Ayrıca saçma sapan msj yazanlar da dahil.Bazen sömürüldüğümü düşünüyorum.Birkaç kişiyi takip ettim öyle,adamlar yalnız soru soruyor.Sadece foruma girip soru souyorlar,konulara yorum yapmazlar,bildiklerini paylaşmazlar,Bunlara yardım edince kendimi kötü hissediyorum,sömürüldüğünü anlamak kötü oluyor.
2- Soru: ertan@tahribat.com adlı bir mail istiyorum.Birkaç moderatöre sordum bilgileri yokmuş.Eğer öyle bir adres aldığımda doğrultacak mısınız? Yoksa sadece bazı üyelere mi veriliyor.Bu konu hakkında bilgi istiyorum ayrıca öyle bir adres :)
3- Öneri: Sanırım CW de böyle,Fetvacılar,saldırıcılar,lojistik.... Tahribatta da şöyle birşey yapılabilir mi? Gerçekten çok başarılı arkadaşlarımız var.Uzmanlık alanına göre gruplandırabiliriz.Mesela Tahribat Hack Team Programmer Group, T.H.T. Web Hack,T.H.T. Cracker,T.H.T. Mail Hack v.s... Bu şekilde olan yöntemleri geliştirebiliriz,daha yararlı şeyler yapabiliriz.
Evet cevaplarınızı bekliyorum,diğer arkadaşların da yorumlarını bekliyorumm
-
hojam 1. isteğin bence çok mantıklı.boşuna yer kaplıyolar.
-
3- Öneri: Sanırım CW de böyle
oldu koçum tutmayalım biz seni ....
-
1.Ne 25.000 i :) kaç bin üyelik silindi forumu takip et az , şuanki üyelerin hepsi forum a rutin şekilde girmekte girmez forum a katkıda bulunmaz isede üyeliği silinmekte.
2.Mail işi zor....
3. Cw nin aq bizi çolukla çocukla mı kıyaslıon?
-
Geçtiğimiz aylarda böyle bir temizlik yapılacak bin e yakın adam silindi belkide daha fazla,eğer forumda ters yaptığını düşündüğünüz üye varsa adminlere özel ileti ile şikayet edebilirsiniz.
Her ne kadar,üye alımının kapatılmasındaki amaç sitedeki kaliteyi artırmak olsada,eski pek bilgili olmayan üyelerin banlanacağı anlamına gelmiyor bu: )