folder Tahribat.com Forumları
linefolder Microsoft Windows Ailesi İşletim Sistemleri
linefolder Administratör İznine İhtiyaç Duymadan Dosya/Klasör Erişimini İnternete Açmak (Windows) (Ftp?)

Administratör İznine İhtiyaç Duymadan Dosya/Klasör Erişimini İnternete Açmak (Windows) (Ftp?)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

Selamlar,

Okulun Cluster servisini kullanarak haridi HDD'mi yedeklemek ve formatlamak istiyorum. 1 TB kadar veri var içinde aşağı yukarı.

Bilgisayarımdan "ftp server" oluşturup, clusterdan bağlanıp dosyaları  cluster'a bilgisayarımdan çekebiliyorum. ( Cluster : Win Server 2008 Enterprise )

Cluster'a FileZilla Portable kurdum. Ekstra bir izin istemeden FTP istemcisi olarak çalışabiliyor. Lakin FileZilla Server kurmaya kalktığımda, yönetici izni istiyor ve malesef bunu aşamıyorum :)

Önerileriniz neler? Nasıl bir yol izleyebilirim?

İlla FTP server olmasına lüzum yok, her türlü beyin fırtınasına açık konu. Cluster'dan dosyaları geri çekerken, izleyebileceğim en kolay yol nedir? Windows'un bütünleşik bir özelliği var mı ftp olsun ssh olsun klasörü komple çekebileceğim? :)

Şimdiden teşekkür ederim

...said addicted.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    S2kucuk
    S2kucuk's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Kendi makinana webserver kur browserdan download et. Program kurmana gerek olmadan tum datani alirsin. Idm falan olsa topluca alirsin da muhtemelen yoktur tek tek cekersin.

Toplam Hit: 1031 Toplam Mesaj: 2
network bilgisayar yedek cluster